Home TOP NEWS Ποιοι θα πάρουν κλήση για διεθνείς υποχρεώσεις;

Ποιοι θα πάρουν κλήση για διεθνείς υποχρεώσεις;

kirm-slovenia


Αγωνιστικές υποχρεώσεις, επίσημες και φιλικές, έχουν οι Εθνικές ομάδες μέσα στο Μάρτιο και κάποιοι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένεται να κληθούν. Αντρέ Σκέμπρι, Άντραζ Κιρμ, Καρλίτος Σοάρες, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Γιώργος Οικονομίδης και Κωνσταντίνος Παναγή είναι οι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας μας που είχαν λάβει κλήση στις προηγούμενες διεθνείς υποχρεώσεις. Όλοι τους αναμένεται να βρίσκονται στις επιλογές των ομοσπονδιακών τεχνικών, με τους Γιωργαλλίδη και Σκέμπρι όμως να εξαρτάται εάν ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους. Πιθανότατα κλήση να πάρει και ο Χαφέζ από την Αίγυπτο, όπως και άλλοι “πράσινοι” στην Εθνική Κύπρου.

Οι υποχρεώσεις μέσα στο Μάρτιο:

Εθνική Ανδρών Κύπρου:
Φιλικό στην Ουκρανία με την Εθνική ομάδα της χώρας. Θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου στην Οδησσό, με ώρα έναρξης τις 21:00.

Εθνική Σλοβενίας:
Τις Εθνικές Σκοπίων εντός έδρας και Βορείου Ιρλανδίας εκτός έδρας στις 23 και 28 Μαρτίου αντίστοιχα θα αντιμετωπίσουν οι Σλοβένοι.

Εθνική Μάλτας:
Την Πέμπτη 24 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Μολδαβία, εντός έδρας.

Εθνική Νέων Ρουμανίας:
Στις 29 Μαρτίου η Ρουμανία έχει επίσημες υποχρεώσεις, φιλοξενώντας την Ουαλία. Ντέρμπι κορυφής στον 5 όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21.

Εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου:
Στις 26 Μαρτίου υποδέχεται την Εθνική Μαρόκο και τρεις ημέρες αργότερα οι “μπλε καρχαρίες” αντιμετωπίζουν πάλι την ίδια ομάδα, αυτή τη φορά εκτός έδρας. Οι αναμετρήσεις είναι στα πλαίσια των προκριματικών για το Africa Cup of Nations.

Εθνική Αιγύπτου:
Αντιμετωπίζει τη Νιγηρία στις 25 και 29 Μαρτίου εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα, στα πλαίσια των προκριματικών για το Africa Cup of Nations.