Home TOP NEWS Πώς θέλετε να μείνετε στην ιστορία;

Πώς θέλετε να μείνετε στην ιστορία;

AG27-omonoia-anorthosi-omada (55)


Στο τελευταίο αιώνιο ντέρμπι, υπήρχε μόνο μια ομάδα μέσα στο γήπεδο και δυστυχώς δεν ήταν η δική μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πήγε ποτέ στο ΓΣΠ, με αποτέλεσμα ένα απλά υποφερτό Αποέλ, να επιβληθεί πλήρως και να κερδίσει δίκαια τον αγώνα. Η ομάδα μας ήταν χλωμή, άχρωμη και άγευστη. Δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του ματς να δείξει πως εδικαιούτο κάτι παραπάνω. Και έγραψε παράλληλα αρνητική ιστορία, αφού μετά από δεκαετίες, το Αποέλ μας έφτασε σε νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια.

Το Σάββατο, έχουμε μπροστά μας άλλο ένα αιώνιο και οι παίκτες μας καλούνται να αποφασίσουν πως θέλουν να μείνουν στην ιστορία. Θέλουν πραγματικά να είναι αυτοί πάνω στους οποίους ο αιώνιος μπήκε μπροστά στις νίκες, αυτοί που ήταν μέσα σε ένα από τα τελευταία κάστρα που έπεσε; Ή θέλουν να είναι αυτοί που αποκατέστησαν τη τάξη, κερδίζοντας το παιχνίδι και βάζοντας ξανά μπροστά την ομάδα μας σε αυτή τη διαχρονική κόντρα.

Η εξιλέωση έρχεται μόνο μέσω της νίκης. Συνήθως μιλάμε για προσπάθεια και απόδοση, αυτή τη φορά ζητάμε όμως μόνο νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να φύγει από το ΓΣΠ το Σάββατο με το κεφάλι ψηλά.