Home TOP NEWS Ράμος ή κάποιος άλλος

Ράμος ή κάποιος άλλος

kyp2-omonoia-ethnikos-a-Ramos (30)


Όπως αναμενόταν, ο Ζίγκι Μπαντιμπαγκά θα μείνει εκτός ντέρμπι. Φαινόταν εξαρχής πως ο μυϊκός τραυματισμός του ήταν τέτοιος που θα τον κρατούσε μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για 3-4 εβδομάδες. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν οποιαδήποτε απουσία να προσδιορίσει την απόδοση της ομάδας. Ψάχνουν προφανώς ήδη τον αντικαταστάτη του Βέλγου με πρώτο φαβορί το Κριστοβάο Ράμος.

Ο Ράμος ήταν ο ποδοσφαιριστής που μπήκε στο παιχνίδι σαν αλλαγή στη θέση του Ζίγκι όταν ο τελευταίος χτύπησε. Είναι γενικά εδώ και κάποια ματς σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος ενώ το Σάββατο έδωσε και μια υπέροχη ασσίστ στο Κίλιαν Σέρινταν σε φάση που έκλεψε τη μπάλα. Γενικά δείχνει έτοιμος να αντεπεξέλθει, δεν είναι όμως ο μόνος υποψήφιος.

Στην αποστολή είναι και ο Αντρέ Σκέμπρι ο οποίος κόντρα στην Ανόρθωση ήταν στην αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκε. Το τελευταίο στοιχείο είναι που τον κρατάει πίσω στη κούρσα με το Ράμος. Τέλος είναι και ο Βίνσεντ Εζέ. Ο Νιγηριανός κέρδισε σιγά σιγά πόντους στο μυαλό του Μιλόγεβιτς και παίρνει αρκετά λεπτά. Τώρα αν οι πόντοι είναι αρκετοί να τον χρίσουν βασικό σε ένα αιώνιο ντέρμπι, θα δούμε όταν ξεκινήσει το ματς.