Home TOP NEWS Στο χέρι της και το ξέρει

Στο χέρι της και το ξέρει

ag25-enp-omonoia-d (13)


Μέχρι αργά το απόγευμα, θα ξέρουμε αν η ΑΕΛ αύριο θα έχει βαθμολογικά κίνητρα να κτυπήσει το παιχνίδι μαζί μας, ή αν θα έχει χάσει ήδη το τραίνο της εξάδας. Η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άχνα και αν κερδίσει, θέτει αυτόματα νοκ άουτ την ομάδα της Λεμεσού από τη διεκδίκηση της τελευταίας θέσης του πρώτου γκρουπ. Ακόμα κι αν χάσει όμως η Σαλαμίνα, ακόμα κι αν η ΑΕΛ έρθει στη Λευκωσία έχοντας στο μυαλό να υλοποιήσει κάτι που πριν 2 μήνες φαινόταν αδύνατο, δεν εξαρτάται από αυτήν.

Δεν υποτιμούμε την ΑΕΛ, αναγνωρίζουμε άλλωστε το ανέβασμα της το τελευταίο καιρό. Απλά ξέρουμε τις δικές μας δυνάμεις, ξέρουμε και τις δικές τους και βάζοντας τις στη ζυγαριά της συγκρίσεως πολύ απλά υπερτερούμε. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε στο μαραθώνιο κάποιες αδυναμίες και σε κάποιες φάσεις ασυνέπεια, η ΑΕΛ έχει πολλά περισσότερα σημεία που μπορούμε να κτυπήσουμε για να φύγουμε με το τρίποντο. Δεν πρέπει επίσης να αγνοούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει στην έδρα της, κάτι που προσθέτει πόντους στη δυναμική της.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον κόντρα σε μια παραδοσιακά καλή ομάδα που ίσως να έχει και ισχυρό κίνητρο. Αν κάποια στιγμή όμως θέλουμε να κάνουμε το έξτρα βήμα είναι καιρός να αρχίσουμε να το δείχνουμε. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος, από το να αποδείξουμε πως τα δικά μας θέλω είναι πιο βαριά από του αντίπαλου.