Home TOP NEWS Τα γήπεδα που θα επισκέπτεται

Τα γήπεδα που θα επισκέπτεται

gipeda - makario83434


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο επισκέφτηκε όλες τις επαρχίες, δίνοντας παιχνίδια πέραν της Λευκωσίας, σε Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι. Την επόμενη χρονιά θα έχει πάλι αρκετά ταξίδια εκτός Λευκωσίας, όμως δεν γνωρίζει ακριβώς πόσα σε κάθε πόλη, αφού μπορεί να μάθαμε ποιες κέρδισαν άνοδο, όμως δεν ξεκαθάρισε που θα αγωνίζονται. Αυτό γιατί αν και πέντε ομάδες της Λεμεσού θα αγωνίζονται στην Α’ Κατηγορία, μόνο τρεις έχουν δικαίωμα να φιλοξενούνται στο Τσίρειο.

Ποια γήπεδα λοιπόν θα επισκέπτεται η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο κόσμος της με τη νέα αγωνιστική περίοδο; Λόγω έλλειψης γηπέδων που πληρούν τα κριτήρια για Α’ Κατηγορία, αρκετές ομάδες αναγκάζονται να παίζουν σε ξένες έδρες. Κάτι τέτοιο θα αναγκαστούν να κάνουν οι τρεις ομάδες που εξασφάλισαν εισιτήριο ανόδου. Μια εξ αυτών, όπως είναι λογικό, θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το “Τάσος Μάρκου” στο Παραλίμνι και μιλάμε για την Αναγέννηση Δερύνειας. Όσον αφορά την ΑΕΖ, μάλλον κλίνει προς Παφιακό, ενώ η Καρμιώτισσα προς Λάρνακα. Να αναφέρουμε πως το ΓΣΖ ίσως είναι μια επιλογή, αφού η ΑΕΚ θα το εγκαταλείψει για να αγωνίζεται στο ιδιόκτητο γήπεδο της που θα είναι έτοιμο. Τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί για τις έδρες φυσικά, ούτε καν των 11 ομάδων που θα παραμείνουν. Το οικονομικό παίζει μεγάλο ρόλο, αφού κάποια στάδια ζητούν πολλά χρήματα για να χρησιμοποιεί μια ομάδα ως έδρα, εξάλλου θυμόμαστε πέρσι όταν ο Άρης σκεφτόταν να μετακομίσει στη Λάρνακα.

Οι έδρες που θεωρούνται σχεδόν σίγουρες για κάποιες ομάδες:
ΓΣΠ: ΟΜΟΝΟΙΑ, Αποέλ
Μακάρειο: Δόξα
Παπαδόπουλος: Ανόρθωση
Αμμόχωστος: Νέα Σαλαμίνα, Ερμής
Τσίρειο: Απόλλωνας, ΑΕΛ, Άρης
Νέο γήπεδο ΑΕΚ: ΑΕΚ
Τάσος Μάρκου: Αναγέννησης
Παφιακό: Πάφος FC

*Αν παραμείνει ο Εθνικός θα έχει ασφαλώς έδρα το Δασάκι. ΑΕΖ και Καρμιώτισσα σίγουρα άρχισαν να ψάχνουν για τη νέα τους έδρα και σύντομα θα μάθουμε που σκοπεύουν να “μετακομίσουν”.

**Σημειώνουμε πως ομάδες όπως ο Ερμής και η Δόξα είχαν αγωνιστεί και σε άλλα γήπεδα τα τελευταία χρόνια, όμως αναμένεται να παραμείνουν στα στάδια που φιλοξενούνταν και φέτος.