Home TOP NEWS Τα κίνητρα είναι παντού

Τα κίνητρα είναι παντού

AG27-omonoia-anorthosi (80)


Σε χθεσινό μας κομμάτι, κάναμε λόγο για 11 λόγους για να πάρουν οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Πραγματικά τα κίνητρα σε ένα τέτοιο ματς είναι παντού κι ας υπάρχει βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων, κι ας παίζουμε πλέον τουλάχιστον 4 αιώνια ντέρμπι κάθε χρόνο. Αν ήταν να εστιάσουμε σε κάποια όμως, όλα θα αφορούσαν το πληγωμένο μας γόητρο.

Πάει καιρός να κερδίσουμε ένα ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ κι αυτό μας πληγώνει, μας πονάει. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα και η νίκη πιο επιτακτική, από το γεγονός πως ο αιώνιος μας έχει φτάσει πλέον στις νίκες, κάτι που μερικά χρόνια πριν φάνταζε αδιανόητο. Ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη να δει την ομάδα του όχι απλά να παλεύει και να θέλει το ματς, αλλά να το κερδίζει να το κατακτά. Τίποτα δεν είναι επαρκές σήμερα, εκτός από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Με οποιοδήποτε σκορ.

Είναι γενικά κάποια παιχνίδια που καθορίζουν τη πορεία σου, όχι μόνο σε μια χρονιά, αλλά και σε βάθος χρόνου. Ένα τέτοιο είναι το σημερινό και η ΟΜΟΝΟΙΑ απαγορεύεται να το χάσει. Απαγορεύεται να δει την πλάτη του αιώνιου σε νίκες. Απαγορεύεται να χάσει άλλο ένα κάστρο. Τα κίνητρα είναι παντού και όποιος δεν τα αντιλαμβάνεται να μείνει στο ξενοδοχείο.