Home TOP NEWS Τα μέτρα ασφαλείας για το αιώνιο ντέρμπι

Τα μέτρα ασφαλείας για το αιώνιο ντέρμπι

Police


Τα μέτρα ασφαλείας για το αιώνιο ντέρμπι. Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί το Σάββατο, 12.03.16 και ώρα 18:00, για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι οπαδοί και των δύο ομάδων να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας και έγκαιρης εισόδου τους στις Κερκίδες. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 16:30.

Ανακοινώνεται επίσης ότι:
Οι φίλαθλοι του Αποέλ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Νότιες Κερκίδες του Σταδίου. Οι φίλαθλοι του Αποέλ καλούνται να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο Λεωφόρος Λεμεσού, Φώτα Καλησπέρα, Κυκλικό Κόμβο Καλαμών (αερογέφυρα), Κυκλικό Κόμβο ΓΣΠ, Στάδιο ΓΣΠ Νότια Κερκίδα. Οι οπαδοί του Αποέλ που θα προσέλθουν στο Στάδιο από άλλες Επαρχίες και θα χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο να στρίψουν αριστερά από τον Νέο Κυκλικό Κόμβο ΓΣΠ για να κατευθυνθούν στους χώρους στάθμευσης της ομάδας τους. Καλούνται οι φίλοι του Αποέλ να μην σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Βόρειο χώρο στάθμευσης και στους χώρους στάθμευσης παρά το Nuevo Campo.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια ΜΟΝΟ για τους φιλάθλους του Αποέλ, στα Δυτικά Ταμεία. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 16:00. Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της εταιρείας Αποέλ για να εισέλθει κάποιος στις κερκίδες που θα καταλάβουν οι φίλοι της ομάδας στο στάδιο, χρειάζεται πέραν του εισιτηρίου, να έχει μαζί του την πολιτική του ταυτότητα ή διαβατήριο και να είναι κάτοχοι Loyalty Card. Οι φίλοι του Αποέλ για να μεταβούν στην ανατολική Κερκίδα μπορούν να το πράξουν μόνο μέσω της Νότιας πλευράς του Σταδίου. Η διέλευση των φίλων του Αποέλ, από τη Βόρεια προς την Ανατολική Κερκίδα και από τους χώρους στάθμευσης παρά το Nuevo Campo προς την Ανατολική Κερκίδα μέσω της υπόγειας διάβασης δεν θα επιτρέπεται και ο δρόμος θα είναι αποκομμένος.

Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τη Βόρεια Κερκίδα. Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο της Λεωφόρου Νίκης, Λεωφόρου Ακροπόλεως, Λεωφόρου Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ, Φώτα Ορφανίδη, κυκλικός κόμβος Βικέλα και τέλος Στάδιο ΓΣΠ. Καλούνται οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μην σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Nuevo Campo. Για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα υπάρχουν ταμεία στο Στάδιο. Τα εισιτήρια θα είναι μόνο για προπώληση.

Έχει αποφασιστεί ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων εντός του σταδίου. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος μεταφέρει σακίδιο στο στάδιο αυτό θα παραδοθεί στους προκαθορισμένους χώρους φύλαξης αντικειμένων οι οποίοι είναι για τους οπαδούς του Αποέλ στα δυτικά ταμεία και για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα βόρεια ταμεία. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

Επιπρόσθετα, γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Όσον αφορά στη στάθμευση οχημάτων στο νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, καθώς και η στάθμευση οχημάτων επί των δρόμων γύρω από το στάδιο κατά τρόπο που να εμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση οχημάτων, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.