Home TOP NEWS Τέλος Μαΐου η εκλογική συνέλευση

Τέλος Μαΐου η εκλογική συνέλευση

synelefsi


Τέλος στα σενάρια για πρόωρες εκλογές έβαλε ο Λάκης Πολυκάρπου πριν λίγο στη Πρόοδο στη Λεμεσό, όταν τέθηκε θέμα από φίλο της ομάδας στο ακροατήριο. Ο αντιπρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως οι εκλογές θα γίνουν τέλος Μαΐου όπως προνοεί το καταστατικό και ότι υπό τις περιστάσεις οι εκλογικές συνελεύσεις πρέπει να γίνονται μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Οι γενικές συνελεύσεις συνέχισε, είναι τον Ιούνιο.

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε αν προτίθενται να επαναδιεκδικήσουν, ο Λάκης Πολυκάρπου αποφάσισε πως δεν έχει συζητηθεί ακόμα στο συμβούλιο και ότι ο κάθε ένας μπορεί να έχει άλλη άποψη.

Από τη στιγμή που η πρόσληψη Νταμπίζα θεωρείται δεδομένη, (έτσι κι αλλιώς το μπάτζετ έχει ταβάνι) το αγωνιστικό μπορεί να παραμείνει ανεπηρέαστο. Από τη στιγμή όμως που ένα διοικητικό συμβούλιο έχει και πολλά άλλα θέματα να τρέξει, ειδικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ με τα οικονομικά προβλήαμτα,  πιστεύουμε πως όσο πιο γρήγορα γίνουν εκλογές τόσο το καλύτερο. Ακόμα κι αν δεν αλλάξει η απόφαση για Μάιο, το πρωτάθλημα τελειώνει πολύ νωρίτερα από το τέλος του.