Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: Κανένα πισωγύρισμα

ΘΥΡΑ 9: Κανένα πισωγύρισμα

gate9-3


Οι οργανωμένοι δεν κάνουν πίσω σε όσα αποφάσισαν και σήμερα θα τηρήσουν αποχή. Η ανάρτηση των οργανωμένων:

Η ΘΥΡΑ 9 ούτε ήταν, ούτε και θα γίνει ποτέ μια απλή χορωδία.

Την ίδια στιγμή που η βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου, η ομάδα σύμβολο της αντίστασης του 1948 θα γίνετε ένα με το κατεστημένο της δεξιάς τότε είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι εμείς θα τραγουδάμε αδιάφορα και θα κτυπάμε παλαμάκια.

Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ γίνετε η ΠΡΩΤΗ και το ξαναλέμε η ΠΡΩΤΗ ομάδα που εφαρμόζει τον τρομονόμο του Ιωνά αποκλείοντας οπαδούς της από το γήπεδο χωρίς δικαστική απόφαση τότε ούτε γουστάρουμε ούτε θέλουμε να ηχήσουν τα τύμπανα μας στο γήπεδο.

Στο τέλος της ημέρας πως τολμούν κάποιοι να μας ζητούν να πάμε γήπεδο αφήνοντας πίσω 6 αδέλφια μας που το μόνο που έκαναν ήταν να τα πουν σε έντονο ύφος με τον πουλημένο και διορισμένο πρόεδρο της ομάδας μας.

ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ – ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΟΛΟΙ ΑΠΟΧΗ

Υ.Γ – Τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχουμε πάρει σαν οργανωμένοι ούτε ενα εισιτήριο για να αγοράσουμε. Τρέχουμε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να κανονίσουμε τον κόσμο μας και τα λεωφορεία μας ζητιανεύοντας δεξιά και αριστερά για να βρούμε εισιτήρια και σήμερα μαθαίνουμε ότι τα εισιτήρια για την ΒΟΡΕΙΑ θα δίνονται δωρεάν ας μας κρίνει όλους ο κόσμος.