Home TOP NEWS Της κλείνει το μάτι!

Της κλείνει το μάτι!

ag25-enp-omonoia-d (4)


Η απόσταση από την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη μειώθηκε στους 3 βαθμούς με το τέλος της 25ης αγωνιστικής, και η ΟΜΟΝΟΙΑ δηλώνει παρούσα στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες που προσβλέπουν σε έξοδό τους στο Γιουρόπα Λιγκ απ’ ό,τι φαίνεται από τα αποτελέσματα και τη βαθμολογική τους θέση δεν είναι μεγάλες.

Του Κώστα Καλλή, sentragoal.philenews.com

Ο δρόμος μέχρι τον τελικό στόχο είναι ακόμη μακρύς, υπολείπονται 13 «ματς-φωτιά», στα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δείξει νοοτροπία νικητή, να αποφύγει τα λάθη και να κλειδώσει θέση στην τριάδα.

Ωστόσο, η μείωση της διαφοράς αναμένεται τα λειτουργήσει θετικά, να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών και να τους βάλει φτερά στα πόδια για τη συνέχεια. Μάλιστα, το -3 από την τρίτη θέση ήλθε σε μια περίοδο που η ΟΜΟΝΟΙΑ ταλαιπωρείται από μαζεμένους τραυματισμούς, τους οποίους δείχνει να ξεπερνά ανώδυνα.

Αυτοί που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν βασικούς ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν στον μέγιστο βαθμό και δήλωσαν παρόντες σε μια περίοδο που η ομάδα τους έχει ανάγκη. Η ετοιμότητα όλων των ποδοσφαιριστών, ιδιαίτερα τώρα που η σεζόν εισέρχεται στην τελική ευθεία και αναπόφευκτα έρχεται η κούραση αλλά και οι απουσίες λόγω καρτών, κρίνεται αναγκαία.

Αυτό που απαιτείται και θα ψάξει η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι η ισορροπία και η σταθερότητα, όπως έκανε μετά την ήττα από τον Αποέλ. Ξεπέρασε τη μίνι κρίση που επέφερε το ατυχές αποτέλεσμα και η εμφάνιση, σήκωσε κεφάλι και πέτυχε δυο σημαντικές νίκες. Την Πέμπτη θέλει να τριτώσει το καλό και πλέον να αρχίσει να προσθέτει τρίποντα και σε ματς ντέρμπι, κάτι που της έλειψε στην τρέχουσα σεζόν.

Όσον αφορά στο ματς στο Παραλίμνι, οι πράσινοι έδειξαν ότι μπορούν να στηριχθούν σ’ όλο το έμψυχο δυναμικό, ήταν αποτελεσματικοί και με τα τέσσερα γκολ που πέτυχαν βελτίωσαν αισθητά την επιθετική γραμμή τους. Είχαν πλουραλισμό στο σκοράρισμα, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την αντίπαλό τους και γενικά είχαν σωστή αγωνιστική συμπεριφορά.