Home TOP NEWS Το πιο μεγάλο τεστ, η πιο μεγάλη πρόκληση

Το πιο μεγάλο τεστ, η πιο μεγάλη πρόκληση

AG27-omonoia-anorthosi (164)


Κάθε νίκη είναι σημαντική στο ποδόσφαιρο. Ειδικά αυτές στα ντέρμπι, δίνουν πέραν από τρεις βαθμούς, μεγάλη χαρά στο κόσμο, ψυχολογία στην ομάδα, δυναμική στο οικοδόμημα γενικότερα. Η νίκη επί της Ανόρθωσης, δεν πρέπει ούτε να μειωθεί, ούτε να διαγραφεί. Το παιχνίδι που ακολουθεί όμως, αδιαμφισβήτητα, για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει μεγαλύτερη σημασία από οποιοδήποτε άλλο. Και αποτελεί για τους ποδοσφαιριστές της ένα πολύ μεγάλο τεστ.

Τεστ για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχάς το Αποέλ είναι καλύτερη ομάδα από την Κυρία, έχει ποιοτικότερες μονάδες, έχει και πολλαπλάσιο προϋπολογισμό. Περισσότερο πρόκληση πάντως, δεν κάνουν τον αγώνα όσα προαναφέραμε, αλλά η εικόνα του προηγούμενου ματς μεταξύ των δυο ομάδων. Όπως είπε και ο Ιβάν Ρούνιε “δεν εμφανιστήκαμε καν” και η χλώμια της ομάδας μας πλήγωσε και τον τελευταίο φίλο της. Ειδικά από τη στιγμή που η ήττα σήμαινε την ισοφάριση στα αιώνια γενικότερα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ τον τελευταίο καιρό έχει κάνει βήματα προς τα μπροστά, τόσο όσον αφορά τους στόχους της, όσο και όσον αφορά την εικόνα της. Το Σάββατο έχει την ευκαιρία να κάνει το πιο σημαντικό από όλα. Είναι γνωστή η δυναμική που μπορεί να προσδώσει ενδεχόμενη νίκη. Είναι ακόμα πιο γνωστή η ανάγκη που έχει ο ΛΑΟΣ για επιτυχία επί του αιωνίου. Ιδού η Ρόδος…