Home TOP NEWS Τρεις μέρες, δυο θέσεις

Τρεις μέρες, δυο θέσεις

AG27-omonoia-anorthosi (181)


Παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο η ΟΜΟΝΟΙΑ σε διάστημα τριών ημερών κατάφερε ν’ ανέβει δύο θέσεις, κερδίζοντας μάλιστα αρχικά την περασμένη Πέμπτη 4-2 την ΑΕΛ και την Ανόρθωση στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ 3-0.

Της Άντριας Χήρα, sigmalive.com/sports

Αυτή ήταν και η τέταρτη σερί νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που τώρα πάει στο «αιώνιο» με διαφορετική ψυχολογία, αφού πλέον είναι στην 3η θέση την προνομιούχο που οδηγεί στην Ευρώπη. Για πρώτη φορά φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ καταλαμβάνει αυτή τη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πετυχαίνοντας με σταθερά βήματα σιγά-σιγά τον στόχο τους.

Το θέμα όμως είναι να διατηρηθεί και στα ίδια επίπεδα και σε αυτή την θέση, μία θέση που δίνει το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ήταν και η 9η σερί νίκη ως γηπεδούχοι, ακόμη μία επιτυχία για τους «πράσινους», αφήνοντας πίσω τους τον μέτριο απολογισμό στον α’ γύρο στην έδρα τους.

Αυτές οι τρεις μέρες δεν ήταν εύκολες για την ΟΜΟΝΟΙΑ και όμως κατάφερε μέσα σε λίγα 24ώρα να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να ανεβαίνει δύο θέσεις, αφήνοντας στην 5η θέση τώρα τον Απόλλωνα. Οι ποδοσφαιριστές του Μιλόγεβιτς άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά και με τη δύναμη της έδρας αλλά και της δυναμικής που έχει χτιστεί από τις πρόσφατες εμφανίσεις, πέτυχαν αυτό που έψαχναν. Την άνοδο για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή θέση.