Home TOP NEWS Βλέπει Ανόρθωση και τρίτη θέση

Βλέπει Ανόρθωση και τρίτη θέση

ag26-omonoia-ael (148)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε χθες το καθήκον της κόντρα στην ΑΕΛ και μπήκε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος από τη 4η θέση. Ισοβαθμεί βέβαια με τον Απόλλωνα, με τον οποίο έχει 2 λευκές ισοπαλίες στη πρώτη φάση, όμως ευνοείται στην διαφορά τερμάτων από την ομάδα της Λεμεσού. Χρόνος για ξεκούραση και εφησυχασμό δεν υπάρχει, αφού από εδώ και μπρος μας περιμένουν μόνο ντέρμπι. Το πρώτο από αυτά, είναι κόντρα στην Ανόρθωση για την 1η αγωνιστική.

Η κυρία της Αμμοχώστου βρέθηκε κάποια στιγμή να στοχεύει το πρωτάθλημα, όμως τον τελευταίο 1-1,5 μήνα στραβοπάτησε αρκετές φορές με αποτέλεσμα να είναι μόνο 3 βαθμούς μπροστά μας. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα προφανώς, αφού έχει μπόλικες ποιοτικές μονάδες, αλλά δεν μπορεί ούτε φόβητρο μπορεί να αποτελέσει για την ομάδα μας. Όταν μάλιστα αναλογιστεί κανείς πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και το κίνητρο της 3ης θέσης να τη σπρώχνει, αντιλαμβάνεται πως από την ομάδα μας θα εξαρτηθεί ο νικητής.

Όσον αφορά τα σενάρια τρίτης θέσης, να πούμε πως θα την “πιάσουμε” με νίκη επί της Ανόρθωσης την Κυριακή στο ΓΣΠ. Ανεξάρτητα από τι θα κάνει ο Απόλλωνας κόντρα στην ΑΕΚ, η ομάδα μας με τρίποντο πατάει στην 3η θέση. Ακόμη και αν η Λεμεσιανή ομάδα κερδίσει την ΑΕΚ και έχουμε τριπλή ισοβαθμία, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υπερτερεί έναντι των δύο.