Home TOP NEWS Άλλος άνθρωπος

Άλλος άνθρωπος

carlitos3


Το ξεκίνημα του Καρλίτος Σοάρες στην ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τα πάνω του και τα κάτω του. Κάποια καλά διαστήματα, διαδέχονταν κάποια μέτρια. Ήρθαν και 1-2 κάτω του μετρίου εμφανίσεις, με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή να αναρωτιούνται όλοι που πήγε ο καλός Καρλίτος της ΑΕΛ. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, κόντρα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση, βλέπουμε ένα άλλο, αισθητά βελτιωμένο Καρλίτος. Αυτόν που θεωρήσαμε όλοι πως φέρνουμε το Γεννάρη.

Ειδικά χθες, ήταν το κορυφαίο του, αφού έμοιαζε πραγματικά απροσπέλαστος. Οι μόνες επικίνδυνες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν από τη πλευρά του ξεκίνησαν από θέση οφσάιντ, ενώ το γεγονός πως ο παίκτης που αντιμετώπιζε (Αβραάμ) αντικαταστάθηκε, είναι ενδεικτικό. Περισσότερη εντύπωση έκανε η ψυχραιμία του σε 2 περιπτώσεις μέσα στο κουτί, όταν οι έγκαιρες επεμβάσεις του απέτρεψαν μεγάλες ευκαιρίες για την Ανόρθωση.

Γενικώς, στο σημείο που βρίσκεται η χρονιά, επιβάλλεται όλοι οι αμυντικοί της να είναι συγκεντρωμένοι και να αποφεύγουν όσο γίνεται τα λάθη. Τον Καρλίτος των δυο τελευταίων αγωνιστικών θέλουμε να βλέπουμε, μέχρι να κατακτηθεί επίσημα η τρίτη θέση, αλλά και να πανηγυρίσουμε το κύπελλο.