Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν τα βρίσκουν – Ανακοίνωση ΚΟΠ

Δεν τα βρίσκουν – Ανακοίνωση ΚΟΠ

serafim-agis


Δεν συμφώνησαν σήμερα ΟΜΟΝΟΙΑ, Απόλλωνας μαζί με ΚΟΠ και αστυνομία για το γήπεδο του τελικού. Οι ομάδες δεν έχουν πρόβλημα να γίνει ο αγώνας στο ΓΣΖ όμως η αστυνομία είναι αρνητική. Την ίδια στιγμή δεν συμφώνησαν σε κάποια εναλλακτική λύση με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε αδιέξοδο. Κατά πάσα πιθανότητα το θέμα θα λύσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ το απόγευμα.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για το θέμα:

Το θέμα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Coca – Cola θα απασχολήσει τη σημερινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ.
Στη σημερινή σύσκεψη στην παρουσία Προέδρων και εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ομάδων έγινε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις από το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά και νεότερα θα προκύψουν μετά από τη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
«Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε. Μετά την επιστολή της αστυνομίας όπου έγιναν γνωστές οι θέσεις της για διεξαγωγή του τελικού στο Στάδιο ΓΣΖ, το θέμα θα τεθεί ενώπιον της σημερινής συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου και από τη στιγμή που υπάρχει και η πίεση του χρόνου, πολύ πιθανόν αύριο να γίνει νέα σύσκεψη», ανέφερε ενώπιον της σημερινής σύσκεψης ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς.
Σημειώνεται ότι οι διαγωνιζόμενες ομάδες του Απόλλωνα και της Ομόνοιας τοποθετήθηκαν για διεξαγωγή του τελικού στο Στάδιο ΓΣΖ.
Όπως έγινε γνωστό από χθες η αστυνομία ενημέρωσε γραπτώς την ΚΟΠ πως η χωρητικότητα της Δυτικής Κερκίδας του Σταδίου ΓΣΖ, σε περίπτωση που ο τελικός γίνει στο Στάδιο της Λάρνακας, θα μειωθεί σημαντικά για λόγους ασφαλείας, λόγω των έργων που γίνονται στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.