Home TOP NEWS Δημητρίου: “Δεν μας βγήκε το παιχνίδι”

Δημητρίου: “Δεν μας βγήκε το παιχνίδι”

kyp-semifinal1-aek-omonoia-demetriou-dimitriou (24)


Καθόλου ικανοποιημένος, όπως ήταν φυσιολογικό, από το τελικό αποτέλεσμα ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τόνισε πως δεν μας βγήκε το παιχνίδι, ευχαρίστησε το κόσμο ενώ έκανε παράπονα και για τη διαιτησία του Χρίστου Νικολαΐδη. Αναλυτικά:

Για το ματς

«Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις λεπτομέρειες και πέτυχε τα γκολ. Η ομάδα μας καταβάλλει μια τεράστια προσπάθεια το τελευταίο διάστημα. Σήμερα δεν μας βγήκε το παιχνίδι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Όμως από εκεί και πέρα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θα τα πούμε ξανά σύντομα με το σημερινό μας αντίπαλο. Ξέρουμε ότι δεν θα κοιμηθούμε, μας ενοχλεί πολύ. Όμως αυτή η ενόχληση θα λειτουργήσει θετικά. Η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία».

Για τον κόσμο της ομάδας μας:

«Λέμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Και αυτοί που του λένε για ψυχολογικά, αυτοί έχουν ψυχολογικά. Ας μην ζηλεύουν τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και να είναι σίγουροι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιστρέψει».

Για τη διαιτησία:

«Δεν έχουμε μείνει ικανοποιημένοι από τη διαιτησίας. Υπήρχαν και οι δυο ξεκάθαρες περιπτώσεις όπου ο Χαραλαμπίδης και ο Γιαννιώτας έπρεπε να αποβληθούν όπως και κάποιες άλλες».