Home TOP NEWS Δύσκολη Κυριακή

Δύσκολη Κυριακή

AG33-omonoia-apoel (127)


Κατακρίβιαν, άλλη μια δύσκολη Κυριακή. Εκεί που πάει να έρθει το χαμόγελο στα χείλη μας με τις νίκες επί Ανόρθωσης και Απόλλωνα, αλλά και τη πρόκριση επί της ΑΕΚ, έρχεται ήττα στο αιώνιο, η τρίτη συνεχόμενη για να μας προσγειώσει. Δεν θα γίνει ποτέ εύκολο το ξύπνημα της επομένης μέρας από μια αιώνια ήττα. Και ούτε πρέπει να γίνει. Γιατί στο τέλος της ημέρας πρωταθλητές είναι αυτοί. Και αυτούς θέλουμε να ξεπεράσουμε, όχι την Ανόρθωση, τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ.

Η ψεσινή ήττα πρέπει να αποτελέσει νέο ξυπνητήρι για όλους μας, να μην παρασυρόμαστε από σποραδικές επιτυχίες γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε. Η χρονιά μπορεί να μας βρει 3ους και κυπελλούχους. Υπό τις περιστάσεις καλά είναι θα πει κάποιος, για το μέγεθος και την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι, απαντάμε εμείς, ειδικά από τη στιγμή που πρωταθλητής θα είναι το Αποέλ. Η τρίτη ήττα σε αιώνιο είναι καμπανάκι για όλα αυτά που χρειάζονται να γίνουν ενόψει εκλογών και ενόψει προγραμματισμού για την επόμενη χρονιά.

Ο Μιλόγεβιτς θα μαζέψει σήμερα τους παίκτες του στο Ηλίας Πούλλος και θα αναλύσουν ότι έγινε. ΘΑ προσπαθήσει να σηκωθούν τα κεφάλια και να συγκεντρωθούν στο επόμενο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει και επιβάλλεται να βγει στην Ευρώπη και να κατακτήσει το κύπελλο. Πέραν αυτού, το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει και να δει τις αλήθειες στα μάτια. Η 3η συνεχόμενη ήττα σε αιώνιο είναι εκεί να μας το υπενθυμίζει. Όπως κι αν θεωρεί ο κάθε ένας πως ήρθε.