Home TOP NEWS «Έφαγε» το γήπεδο ο ένας, «μάγεψε» ο άλλος

«Έφαγε» το γήπεδο ο ένας, «μάγεψε» ο άλλος

AG32-anorthosi-omonoia (79)


Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν και πάλι εξαιρετική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβλήθηκε της αντιπάλου της, κέρδισε τις περισσότερες «μάχες» στη μεσαία γραμμή, ήταν δημιουργική και αποτελεσματική. Κανείς «πράσινος» δεν υστέρησε, όμως, ήταν κάποιοι που έκαναν τη διαφορά, που έδωσαν το κάτι παραπάνω.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ / Goal News

Ο Νούνο Ασίς ήταν και πάλι χάρμα ιδέσθαι. Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτα. Στα 38 προς 39 του χρόνια αγωνίζεται σαν έφηβος και με την ποιότητά ως ποδοσφαιριστής κάνει τη διαφορά.

Πέτυχε ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ, δείγμα της αξίας του κι ας μην είναι ο καλύτερος στο τέλειωμα φάσεων. Επίσης, βρέθηκε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, στη φάση που τελικά έδωσε την ασίστ στον Ράμος.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα για άλλο ένα παιχνίδι «έφαγε» το γήπεδο. Τέτοιο πάθος κανείς άλλος. Πρώτος στα μαρκαρίσματα, με αποφασιστικότητα και δύναμη. Έτρεξε αρκετά, ήταν παντού. Ακόμη, ήταν ο δημιουργός του γκολ με το οποίο άνοιξε η ΟΜΟΝΟΙΑ το σκορ με τον συμπατριώτη του Νούνο Ασίς.

Ο έμπειρος μέσος τα δίνει όλα για την ομάδα, ξεσηκώνει την εξέδρα. Είναι από τους ποδοσφαιριστές «εργαλεία» για κάθε προπονητή. Συν τοις άλλοις αγωνίζεται σε περισσότερες από μια θέση. Πότε ως ανασταλτικός μέσος, πότε ως αριστερό μπακ, ακόμη και ως στόπερ κλήθηκε να παίξει.