Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έτοιμη να γράψει ιστορία

Έτοιμη να γράψει ιστορία

volley-anorthosi-fiesta (29)


Οι πρώτοι στόχοι της χρονιάς έχουν ήδη κλειδώσει. Από το καλοκαίρι που μαζεύτηκαν πρώτη φορά οι παίκτες του Σάββα Σάββα, κατέκτησαν το Σούπερ Καπ, το πρωτάθλημα και έφτασαν όσο πιο μακριά γινόταν στην Ευρώπη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο Κίτιον σήμερα στις 20:00 για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα (live omonoianews.com), αλλά και για να ανταποκριθεί στο ιστορικό ραντεβού που έχει μπροστά της. Η ομάδα μας φιλοδοξεί να κατακτήσει το κύπελλο και ταυτόχρονα πρώτο νταμπλ (τρεμπλ αν μετρήσει κανείς και το Σούπερ Καπ) της ιστορίας της!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Διαθέτει την πληρέστερη ομάδα στη σύγχρονη ιστορία της κυπριακής πετόσφαιρας, βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, έχει και μεγάλο κίνητρο. Όλα όσα προαναφέραμε είναι σημαντικά, δεν εγγυούνται όμως από μόνα τους τον τίτλο. Οι πετοσφαιριστές μας ξέρουν καλά πως χωρίς ιδρώτα δεν έρχονται οι τίτλοι και δεν έχουν καμιά διάθεση να χάσουν την ιστορική ευκαιρία που έχουν μπροστά τους.

Η χρονιά για την ομάδα μας είναι ούτως ή άλλως επιτυχημένη. Θα ήταν κρίμα όμως αν χαθεί το νταμπλ, από τη στιγμή που όλα εξαρτώνται από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Γνωρίζοντας πως εργάζεται και λειτουργεί η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, οι αθλητές μας δεν χόρτασαν με το πρωτάθλημα. Θέλουν και το κύπελλο! ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!