Home TOP NEWS Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό…

Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό…

kyp-semifinal1-aek-omonoia (162)


Κακό θέαμα και ελάχιστες φάσεις παρακολούθησαν οι φίλοι ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΕΚ στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό μεταξύ των ομάδων τους. Το θέαμα βέβαια, είναι μόνο η μια όψη του νομίσματος, η οποία μάλιστα περνάει σε δεύτερη μοίρα, πίσω από την άλλη, την πρόκριση. Όποια ομάδα κατακτήσει την τελευταία δεν θα νοιάζεται καθόλου για το πόσο όμορφο ποδόσφαιρο έπαιξε στη σειρά. Και με αυτό στο μυαλό, το παιχνίδι ήταν συντηρητικό με την μια ομάδα να φοβάται την άλλη.

Ή καλύτερα να φοβούνται μην δώσουν χώρους η μια στην άλλη. Απόλυτη συγκέντρωση, μπόλικα μαρκαρίσματα, υπερβολική τακτική και σκοπιμότητες. Κλασσικός ημιτελικός κυπέλλου θα πει κανείς και ίσως να έχει και δίκαιο. Αν αναλογιστούμε πως βρισκόμαστε στα τελευταία στάδια της χρονιάς, αναμενόμενη κιόλας η εικόνα. Στο τέλος της ημέρας όμως, εμάς μας ενδιαφέρει να πάρουμε την ουσία. Και για να το πετύχουμε στον επαναληπτικό πρέπει να παίξουμε σαφώς καλύτερα.

Στις 20 του μήνα λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ με φόντο το μεγάλο τελικό. Η ΑΕΚ βολεύεται με διπλό και οποιαδήποτε ισοπαλία με σκορ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο με δική της νίκη. Θα έχει όμως και το κόσμο στο πλευρό της, τον οποίο πρέπει η διοίκηση και οι παίκτες να βάλουν στο παιχνίδι. Ένα δυνατό ΓΣΠ μπορεί να κάνει στο τέλος τη διαφορά. Για να μπούμε με αυτοπεποίθηση και να μην φοβόμαστε τόσο το θεριό.