Home TOP NEWS Για ένα ΓΣΠ καμίνι!

Για ένα ΓΣΠ καμίνι!

kosmos (2)


Στιγμές καλοκαιριού και ευρωπαϊκών αγώνων αναμένεται να θυμίζει το ΓΣΠ την Τετάρτη. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ετοιμάζεται για δυναμική παρουσία και είναι αποφασισμένος να αποτελέσει το δωδέκατο παίκτη της ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από δυο σπουδαία διπλά στο πρωτάθλημα, το εισιτήριο έχει τεθεί σε λογική τιμή (10 Ευρώ) και φτιάχνονται σιγά σιγά οι συνθήκες για ένα ΓΣΠ καμίνι!

Όλη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλει όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στους τίτλους. Έχουμε μείνει καιρό μακριά από αυτούς και πρέπει να αρχίσουμε ξανά να στοχεύουμε ψηλά. Το μέταλλο κτίζεται κατακτώντας τίτλους, η ιστορία γράφεται από αυτούς. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μπει μπροστάρης στη μεγάλη μάχη και θα δώσει στην ΑΕΚ το μήνυμα από το πρώτο λεπτό πως δεν έχει κάτι να διεκδικήσει από το μεγάλο παιχνίδι.

Θεωρούμε πως οι 15000 είναι ένα νούμερο πέρα για πέρα εφικτό, γνωρίζοντας τις δυνατότητες και τον όγκο του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ. Μπαίνουμε ασπίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην άμυνα και αιχμή του δόρατος στην επίθεση. Πάμε να κάνουμε πανικό.