Home TOP NEWS Για το δεύτερο διπλό

Για το δεύτερο διπλό

ag31-apollon-omonoia-v (9)


Ένα αποφασιστικό βήμα για τη κατάληψη της τρίτης θέσης και κατ’ επέκταση την έξοδο της στην Ευρώπη έκανε το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Με το διπλό στη Λεμεσό πάτησε την προνομιούχα αυτή θέση πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος της δεύτερης φάσης και πλέον όλα εξαρτώνται από εκείνη. Με πέντε ολόκληρες αγωνιστικές να υπολείπονται και 15 βαθμούς να διεκδικούνται όμως, είναι πέραν από ξεκάθαρο πως έχει ακόμα πάρα πολλή δουλειά να κάνει μέχρι να νιώσει ασφαλής.

Το δεύτερο βήμα, είναι εξίσου αποφασιστικό με το πρώτο. Το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση. Η ομάδα του Νεόφυτου Λάρκου είναι η δεύτερη (μετά τον Απόλλωνα) άμεση διεκδικήτρια της 3ης θέσης και είναι ήδη δυο πόντους πίσω από εμάς. Ξέρει πως με ήττα η θέση της θα γίνει πολύ δύσκολη και επιδιώκει να μας κερδίσει, να μας προσπεράσει και να μας βάλει ξανά δύσκολα όσον αφορά την Ευρώπη.

Η ομάδα μας πάντως έχει πλέον το καλύτερο οδηγό. Το διπλό στη Λεμεσό έχει αποδείξει πρώτα από όλα στους ίδιους τους παίκτες πως οι δυνατότητες τους είναι για πολλά περισσότερα από όσα έδωσαν ως τώρα. Με συγκέντρωση στους στόχους, θα έρθουν καλύτερες μέρες, αρχίζοντας από το αποφασιστικό διπλό το Σάββατο.