Home TOP NEWS Γιωργαλλίδης: «Δουλέψαμε πολύ στα πέναλτι»

Γιωργαλλίδης: «Δουλέψαμε πολύ στα πέναλτι»

kyp-semifinal2-omonoia-aek -panigiria-b (37)


Τα εύσημα σε όλη την ομάδα έσπευσε να αποδώσει ο Αντώνης Γιωργαλλίδης με το τέλος του ματς, παρότι ήταν η δική του απόκρουση στο πέναλτι του Μπόλιεβιτς που έφερε τη πρόκριση. Ο Αντώνης μίλησε στο omonoianews.com για την ικανότητα του στα πέναλτι, τον υπέροχο κόσμο αλλά και το πόσα αξίζει ο Νούνο Ασσίς!

Για το ματς: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέρουμε να προκριθούμε μπροστά στο κόσμο μας. Τα δώσαμε όλα και το αποτέλεσμα ήταν εκείνο που θέλαμε».

Για την ικανότητα του στα πέναλτι: «Ήμουν πολύ διαβασμένος αφού δώσαμε έμφαση με το τεχνικό τημ και τον αναλυτή μας το Κωνσταντίνο στις εκτελέσεις του αντιπάλου. Είναι μελέτη, είναι το ένστικτο εκείνη τη στιγμή, είναι και η βοήθεια από το Θεό που χρειάζεται να είναι δίπλα μας».

Για το ότι ο Ασσίς θα έχει την ευκαιρία να πάρει ένα τίτλο με την ΟΜΟΝΟΙΑ: «Δεν ξέρω αν αποχωρεί ο Ασσίς στο τέλος της χρονιάς, ο ίδιος δεν έχει πει κάτι ακόμα. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως δικαιούται και αξίζει πολλά περισσότερα από ένα κύπελλο. Τον βλέπετε κάθε εβδομάδα, τι κάνει μέσα στο γήπεδο. Δικαιούται όλους τους τίτλους, όχι μόνο ένα κύπελλο».

Για το κόσμο της ομάδας και τη στήριξη προς το πρόσωπο του: «Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε αυτό τον κόσμο και να τον ακούς στα κρίσιμα να φωνάζει το όνομα σου. Ευχαριστώ το κόσμο της ομάδας μας και εύχομαι να τον έχουμε δίπλα μας και στα επόμενα ματς».