Home TOP NEWS Οι απουσίες και η πολυκοσμία

Οι απουσίες και η πολυκοσμία

AG31-apollonas-omonoia  (10)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε τον Απόλλωνα, όμως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει ξανά σε αλλαγές. Φλορέσκου και Ρούνιε θα δουν το παιχνίδι του Σαββάτου από τα επίσημα του Αντώνης Παπαδόπουλος, αφού με τις κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό και τιμωρήθηκαν. Πέραν από τους αντικαταστάτες τους, ο Μιλόγεβιτς πρέπει να αποφασίσει και για παίκτες που έμειναν στο πάγκο κόντρα στον Απόλλωνα, διεκδικούν όμως θέση με αξιώσεις.

Ξεκινώντας από τους απόντες, στην άμυνα μάλλον είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, ο Όρσουλιτς θα αντικαταστήσει το συμπατριώτη του Ρούνιε. Στον άξονα τώρα, το επικρατέστερο σενάριο είναι να μετατοπιστεί ο Μαργκάσα πλάι στον Οικονομίδη και να επιστρέψει ο Χαφέζ αριστερό μπακ. Πιθανότητες έχει και το ενδεχόμενο δίπλα στον Κύπριο διεθνή να παίξει ο Λουτσιάνο Μπαμπέ. Ο Βραζιλιάνος είναι φορμαρισμένος και χτυπάει και τη θέση του Νούνο Ασσίς.

Από κει και πέρα, Σκέμπρι και Μπαντιμπάγκα ήρθαν το Σάββατο από το πάγκο και έκαναν τη διαφορά. Ο Μαλτέζος πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα ξεκινήσει, θα γίνει το ίδιο και με το Ζίγκι; Τρεις από τους Σκέμπρι, Σέρινταν, Κιρμ και Μπαντιμπαγκά, θα καταλάβουν τις θέσεις μπροστά. Εκτός κι αν ο Βλάνταν εκπλήξει με 4-4-2 και τους χωρέσει όλους, αλλά είναι απομακρυσμένο το σενάριο.