Home TOP NEWS Η ευκαιρία σας για τίτλο αυτή είναι

Η ευκαιρία σας για τίτλο αυτή είναι

AG30-omonoia-aek-omada (91)


Στο πρωτάθλημα το έχουμε πάρει εδώ και καιρό απόφαση πως τα όνειρα μας είναι περιορισμένου βεληνεκούς. Μέχρι την Ευρώπη μπορούν να φτάσουν και είναι ένας στόχος που πρέπει να υλοποιηθεί. Το κύπελλο από την άλλη, είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Τέσσερις ομάδες, έχουν από 25% να κατακτήσουν το τρόπαιο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και χίλιους άλλους λόγους να το κάνει.

Κάθε ποδοσφαιριστής παίζει μπάλα για τους τίτλους και τη δόξα. Για να αφήσει το όνομα του βαθιά χαραγμένο στην ιστορία ενός σωματείου. Η ευκαιρία για τίτλο των παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή είναι, στο θεσμό του κυπέλλου. Αν θέλουν να τελειώσουν τη χρονιά τους με κούπα, μόνο αυτόν μπορούν να κατακτήσουν. Και ελπίζουμε αυτό να αποτελέσει κίνητρο για εμφάνιση πολύ πιο παθιασμένη, πολύ πιο συγκεντρωμένη, πολύ πιο αποφασιστική.

Light εμφανίσεις σαν τη χθεσινή, δεν σου δίνουν τίτλους. Το πολύ αν είναι και ο αντίπαλος μέτριος, όπως ήταν η ΑΕΚ χθες, να πας μέχρι πιο κάτω. Αν δεν είσαι αποφασισμένος για όλα, ο απέναντι να είσαι σίγουρος κάποια στιγμή θα είναι και θα έρθει το χαστούκι. Η ευκαιρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τίτλο ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ, το λέμε ξανά. Απαιτούμε και περιμένουμε λοιπόν, πως θα δούμε παίκτες έτοιμους να πεθάνουν στο γήπεδο αν χρειαστεί, για να τον κατακτήσουν.