Home TOP NEWS Κλέιτον για ΟΜΟΝΟΙΑ;

Κλέιτον για ΟΜΟΝΟΙΑ;

clayton


Την περίπτωση του Κλέιτον Σίλβα εξετάζει σύμφωνα με το themasports.com ο Νίκος Νταμπίζας. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο ο τεχνικός διευθυντής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προορίζει τον Βραζιλιάνο για το ρόλο του αντι-Ασσίς. Ο Νούνο πάντως δεν έχει ακόμα ανακοινώσει αν αποχωρεί ή όχι. Είναι πιθανόν ο Νταμπίζας να κάνει απλά διερευνητικές επαφές με πιθανούς στόχους.

Όλα όσα αναφέρει το δημοσίευμα πιο κάτω:

Ο «Αιχμηρός» έχει μια «δυνατή» πληροφορία αναφορικά με τις σκέψεις αλλά και τις προθέσεις του Νίκου Νταμπίζα σχετικά με τον ποδοσφαιριστή που σκέφτεται να φέρει στην Ομόνοια για να καλύψει το τεράστιο κενό που θα αφήσει η αποχώρηση του Νούνο Ασίς, αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Η εξεύρεση ενός παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Πορτογάλου κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Ο Νίκος Νταμπίζας δεν θέλει να πάει όπως φαίνεται σε επιλογή που θα αποτελέσει μεγάλο ρίσκο.

Ο «Αιχμηρός» έμαθε για συνάντηση του Νίκου Νταμπίζα σε ξενοδοχείο της Λάρνακας με ποδοσφαιριστή που πιθανότατα ενδιαφέρεται να φέρει στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας. Πρόκειται για τον Κλέιτον Σίλβα ο οποίος έχει κάνει σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα με την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, της Λάρισας, του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης. Γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αφού έπαιξε εκεί σχεδόν μια δεκαετία, ξέρει την γλώσσα, έχει ελληνικό διαβατήριο και δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να προσαρμοστεί.

Νταμπίζας και Κλέιτον τα είπαν από κοντά και όλα δείχνουν ότι σκοπός της συνάντησης τους ήταν να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας  ενόψει της νέας σεζόν. Ο Κλέιτον συμπλήρωσε πριν ένα μήνα τα 33 του χρόνια και φέτος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος.

Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που πέφτουν πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια. Πέρσι ήταν στην Ξάνθη όπου έκανε φοβερή σεζόν με 10 γκολ σε 25 παιχνίδια. Φέτος αρχικά έπαιξε στην Elazigspor με δυο γκολ σε 14 παιχνίδια και στο δεύτερο μισό αγωνίζεται στην Göztepe με δυο γκολ σε 10 ματς.

Συνολικά στην καριέρα του έχει σκοράρει πάνω από 70 γκολ και τα στατιστικά του για ένα παίκτη που παίζει επιτελικός μέσος τις πλείστες φορές είναι εξαιρετικά. Αν τελικά θα προχωρήσουν οι δυο πλευρές σε συμφωνία και αν θα πέσουν υπογραφές αυτό θα διαφανεί στην πορεία. Ενδιαφέρον πάντως είναι δεδομένο ότι υπάρχει από πλευράς Ομόνοιας και μένει να δούμε αν ο Κλέιτον θα φορέσει τα πράσινα τη νέα σεζόν.