Home TOP NEWS Κρίστιανσεν και Εγγλέζου για το ντέρμπι

Κρίστιανσεν και Εγγλέζου για το ντέρμπι

ag9-aek-omonoia-a (118)


Δηλώσεις ενόψει του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ έκαναν οι Τόμας Κρίστιανσεν και Νικόλας Εγγλέζου στην επίσημη ιστοσελίδα της Λαρνακιώτικης ομάδας. Προπονητής και παίκτης της ΑΕΚ αντίστοιχα, μίλησαν για το παιχνίδι της Κυριακής και ανέφεραν πως η ομάδα της Λάρνακας έρχεται στο ΓΣΠ με στόχο τη νίκη.

Ο Δανός τεχνικός είπε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά που προηγήθηκε το παιχνίδι με το Αποέλ. Είναι η στιγμή για να επανέλθουμε στο δρόμο των επιτυχιών, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να προσφέρουμε μία διαφορετική εικόνα της ομάδας. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας από το προηγούμενο παιχνίδι με το Αποέλ και το προηγούμενο παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Να δείξουμε χαρακτήρα και να πάμε στην Λευκωσία για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Έχουμε μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών, τελικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θέλουμε όλο τον κόσμο να υποστηρίξει την ομάδα. Ειδικά μετά από μία ήττα είναι σημαντικό να δείξουν ότι αναγνωρίζουν την σκληρή δουλειά που γίνεται από τους ποδοσφαιριστές σε όλη την διάρκεια της σεζόν και να παραμείνουν στο πλευρό τους».

Από την πλευρά του ο Κύπριος διεθνείς είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να αποδείξουμε στον κόσμο μας ποιοι πραγματικά είμαστε μετά το αποτέλεσμα του τελευταίου παιχνιδιού. Αυτή η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα, κυρίως όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Όπως έδειξε ο κόσμος ότι είναι κοντά μας στο προηγούμενο παιχνίδι τους θέλουμε και την Κυριακή και ελπίζω ότι μαζί θα πανηγυρίσουμε την νίκη».