Home TOP NEWS Μαργκάσα: «Από αύριο, πάμε ξανά!»

Μαργκάσα: «Από αύριο, πάμε ξανά!»

kyp-semifinal2-omonoia-aek -panigiria-b (1)


Δυσκολευτήκαμε, αλλά καταφέραμε να πείσουμε το Ρενάτο Μαργκάσα να σταματήσει να τρέχει και να μας πει δυο λόγια για το παιχνίδι. Ο Ρενάτο ήταν χαρούμενος στο τέλος του ματς και ζήτησε από το κόσμο να δώσει βροντερό παρόν το Σάββατο.

Ρενάτο, επιτέλους σταμάτησες να τρέχεις; «Για απόψε ναι! Πρέπει να περάσουμε χρόνο με τις οικογένειες μας απόψε, να ηρεμήσουμε και από αύριο ξεκινάμε ξανά τρέξιμο! Οι υποχρεώσεις τρέχουν, η συνέχεια είναι δύσκολη και θέλουμε νίκη το Σάββατο!

Ήταν πολύ δύσκολο το σημερινό παιχνίδι αλλά και πολύ σημαντικό. Δυστυχώς δεν κάναμε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες μας, έτσι πήγε μέχρι τα πέναλτι. Εκεί φανήκαμε πιο ψύχραιμοι, κερδίσαμε και πάμε τελικό! Είμαστε χαρούμενοι, πρέπει να συνεχίσουμε όμως».

Το Σάββατο έχουμε Αποέλ… «Ναι ακόμα ένα ντέρμπι και θέλουμε να το κερδίσουμε. Ξέρουμε πως θα συναντήσουμε ξανά δυσκολίες, όμως με το κόσμο μας δίπλα μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Και κάτι τελευταίο για το κόσμο: «Ήταν φανταστικός και τον ευχαριστούμε. Τον έχουμε ανάγκη το κόσμο μας. Το Σάββατο στο ΓΣΠ θα ήθελα να δω ακόμα περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας, να επιβληθούμε και να πανηγυρίσουμε μαζί μια σπουδαία νίκη».