Home TOP NEWS Match Report: Ανοιχτοί λογαριασμοί

Match Report: Ανοιχτοί λογαριασμοί

kyp-semifinal1-aek-omonoia (102)


Σε ένα κακό σε θέαμα παιχνίδι, ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΚ εξήλθαν ισόπαλες 0-0 και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό που θα γίνει σε 14 βράδια. Οι δυο ομάδες ήταν πέραν του δεόντως συντηρητικές, με αποτέλεσμα να δούμε λίγες φάσεις για γκολ και πλέον θα τα πούνε στο ΓΣΠ.

Α’ ημίχρονο

Μέχρι το 25λεπτο, το απόλυτο μηδέν. Μηδέν ρυθμός, μηδέν σε θέαμα, μηδέν ευκαιρίες. Αναγνωριστικό παιχνίδι από τους δυο αντιπάλους, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα αρκετές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου και κακές επιλογές όταν έπρεπε να γίνει τελική πάσα.

Με τη συμπλήρωση 25′ λεπτών, ήρθε η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία στο ματς. Ο Χαραλάμπους έκανε σέντρα, ο Εγγλέζου τη κεφαλιά και ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε. Η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε 5 λεπτά μετά. Ο Σέρινταν πήρε τη μπάλα από τον Ασσίς στον αιφνιδιασμό, έκανε παράλληλη μπαλιά προς τον Σκέμπρι, λίγο πιο ψηλά όμως από όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα ο Μαλτέζος να προσπαθήσει αποτυχημένα να σκοράρει με το στήθος και να στείλει τη μπάλα άουτ.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου ήρθε στην εκπνοή του. Στις καθυστερήσεις ο Φλορέσκου εκτέλεσε φάουλ, ο Τόνιο απέκρουσε και στο ριμπάουντ ο Σέρινταν πλάσαρε άουτ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε έτσι την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα σε ένα επιεικώς μέτριο πρώτο ημίχρονο.

Β’ ημίχρονο

Καλύτερο το ματς στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τη πρώτη φάση να έρχεται πιο νωρίς. Στο 55′ η ΑΕΚ απείλησε με τον Τρισκόφσκι να σουτάρει από κοντά και το Γιωργαλλίδη να αποκρούει στη κλειστή του. Δεν υπήρξε βέβαια συνέχεια στις ευκαιρίες, αφού παρότι οι δυο ομάδες ήταν πιο κινητικές, αδυνατούσαν να απειλήσουν πραγματικά η μια την άλλη. Η μόνη φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 84′ με σουτ του Μαργκάσα που έφυγε άουτ, ίδια κατάληξη είχε και η απάντηση του Τρισκόφσκι ένα λεπτό μετά και χωρίς πολλά πολλά, το παιχνίδι τελείωσε με το το άγονο 0-0.

Συμπερασματικά

Δεν ρίσκαρε κανείς, δεν είδαμε μπάλα. Το ματς αυτό θα ξεχαστεί μόλις βγει νικητής από τον επαναληπτικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχασε, πλέον κτυπάει τη πρόκριση μες το σπίτι της, ξέρει και ότι αν δεχθεί γκολ, ψάχνει 2.