Home TOP NEWS Match Report: Δεν μπόρεσε, έχασε και το αήττητο στο ΓΣΠ

Match Report: Δεν μπόρεσε, έχασε και το αήττητο στο ΓΣΠ

AG30-omonoia-aek (77)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ηττήθηκε από την ΑΕΚ και έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα, πέτυχε ο Τρισκόφσκι στο 26ο λεπτό. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να πετύχει τα όσα λέγαμε κατά τη διάρκεια της βδομάδας και δέχθηκε την 7η της ήττα φέτος!

Α’ Ημίχρονο

Ο αγώνας άρχισε με την ομάδα μας να κρατάει μπάλα και την ΑΕΚ να περιμένει τους πράσινους να ανέβουν για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα της στα άκρα. Οι πράσινοι είχαν δοκιμάσει μέχρι το 20′ πολλές φορές με γεμίσματα να απειλήσουν όμως η άμυνα της ΑΕΚ αντιδρούσε σωστά. Η πρώτη καλή ευκαιρία για το τριφύλλι ήρθε στο 21′ όταν ο Ρούνιε στην εκτέλεση του κόρνερ πλάσαρε με την μπάλα όμως να πηγαίνει στην αγκαλιά του Ραμίρες. Στο 25′ ο Φλορέσκου πλησίασε στο γκολ όταν έπιασε κεφαλιά σε σέντρα του Ράμος, η μπάλα όμως πήγε δίπλα από τα δοκάρια της ΑΕΚ. Στο επόμενο λεπτό η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Οι αντίπαλοι αναπτύχθηκαν γρήγορα, ο Τετέ έκανε το γέμισμα στην περιοχή του Παναγή, ο Τομάς δεν μπόρεσε και η μπάλα έφτασε στον Τρισκόφσκι που πλάσαρε τον Παναγή, πριν τον προλάβει ο Καρλίτος. Στο επόμενο δεκάλεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε ξανά να προσπαθεί για το γκολ, χωρίς όμως να πλησιάζει σε αυτό. Στο 45′ όμως ο Ασσίς στάθηκε άτυχος όταν στο τετ α τετ του μετά την όμορφη ασίστ του Σέρινταν βγήκε νικητής ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ με μία σπουδαία απόκρουση. Ήταν πολύ σημαντικό το χρονικό σημείο και τυχερή η ΑΕΚ σε αυτή τη φάση.

Β’ Ημίχρονο

Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πέρασε στον αγώνα τον Λουτσιάνο Μπεμπέ και έτσι η ανάπτυξη της ομάδας άλλαξε προς το καλύτερο. Στο πρώτο 5λεπτο της επανάληψης η ομάδα μας προσπάθησε για να βρει διαδρόμους όμως χωρίς επιτυχία και η ΑΕΚ έλεγχε. Στο 53′ η αντίπαλη ομάδα με τον Τομάς έχασε καλή ευκαιρία. Στην ευκαιρία της ΑΕΚ απάντησε ο Σέρινταν στην επόμενη φάση, όμως το σουτ του δεν ήταν τόσο δυνατό και πρόλαβε την μπάλα ο Τόνιο Ραμίρες. Στο διάστημα 60′-65′ οι πράσινοι πλησίασαν στο τέρμα. Στις πιο σημαντικές φάσεις, στο 61′ ο Φλορέσκου από πλάγια με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική των δικτύων του Τόνιο, ενώ στο 64′ ο Σκέμπρι δεν μπόρεσε να πλασάρει στο παράλληλο γύρισμα του Ασσίς. Στο τελευταίο 20λεπτο έγιναν αλλαγές από το Μιλόγεβιτς, περνώντας στον αγώνα του Κάσμι και Ρουσιά, άλλαξε και ο σχηματισμός, έγιναν και εσωτερικές αλλαγές, όμως το γκολ ποτέ δεν ήρθε.

Συμπερασματικά

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Οι αδυναμίες και τα κενά στο ρόστερ φάνηκαν ξανά. Η προσοχή θα πρέπει να στραφεί στο Κύπελλο αναγκαστικά. Υπάρχουν μόνο μερικά 24ωρα πριν από την επόμενη κόντρα με την ΑΕΚ και ο Μιλόγεβιτς καλείται να παρουσιάσει ένα καλύτερο σύνολο για να πετύχουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης.