Home TOP NEWS Με νίκη ανεβαίνει 3η

Με νίκη ανεβαίνει 3η

apol-omo


Από ντέρμπι σε ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως βέβαια και όλες οι ομάδες της 4άδας. Μετά τις δυο αναμετρήσεις με την ΑΕΚ Λάρνακας η ομάδα μας πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Απόλλωνα. Την ομάδα δηλαδή που είναι ακριβώς από πάνω της στη βαθμολογία στην 3η προνομιούχα θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς συνδυασμούς, όπως ενδεχομένως η 4η. Το παιχνίδι είναι για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της δεύτερης φάσης.

Θα ήταν ιδανικό λοιπόν στα μισά του δρόμου, η ΟΜΟΝΟΙΑ να πατήσει 3η θέση. Στις δυο προηγούμενες φορές που αντιμετώπισε τον Απόλλωνα, μια με το Καϊάφα στο πάγκο και μια με το Μιλόγεβιτς, η ομάδα μας άξιζε τη νίκη, έμεινε ισάριθμες φορές όμως στη λευκή ισοπαλία. Αυτή τη φορά καλείται να κερδίσει στην τακτική τον αντίπαλο, αλλά να πετύχει και τα τέρματα που θα της επιτρέψουν να φύγει από το Τσίρειο έχοντας τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της.

Ο Απόλλωνας προέρχεται από δυο πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα στο Αποέλ και νιώθει δικαίως πως οι ισοπαλίες τον αδικούν. Είναι πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικές μονάδες ειδικά μεσοεπιθετικά. Όπως όμως του επιβληθήκαμε στις προηγούμενες αναμετρήσεις, έτσι πρέπει και αυτή τη φορά. Το κίνητρο της κατάκτησης της τρίτης θέσης, πρέπει να δώσει ώθηση σε όλη την ομάδα.