Home TOP NEWS Με Ρενάτο αριστερά

Με Ρενάτο αριστερά

kaz-cup-omo-aek (412)


Ο Ρενάτο Μαργκάσα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό που άφησε στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Καρίμ Χαφέζ. Ο Ρενάτο ξέρει πολύ καλά τη θέση, αφού έχει αγωνιστεί εκεί πολλές φορές (για αριστερό μπακ αποκτήθηκε κάποτε από την ΑΕΚ) και αποτελεί μια εύκολη, προφανή επιλογή για το Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η μετατόπιση του πάντως, αφήνει “ορφανή” μια θέση στον άξονα πλάι στον Τζέο Φλόρες.

Αυτή αναμένεται να καλυφθεί από το Γιώργο Οικονομίδη, τον παίκτη δηλαδή που αντικατέστησε τον Ρουμάνο στον ημιτελικό κυπέλλου. Σε ένα αιώνιο ντέρμπι απαιτούνται τρεξίματα και βρώμικη δουλειά και τα στοιχεία αυτά είναι που δίνουν προβάδισμα στον “Γιόγιο” έναντι του Λουτσιάνο Μπεμπέ. Με δεδομένο πάντως πως υπήρξε και παιχνίδι μεσοβδόμαδα, δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν μαζί, αν και ο Μιλόγεβιτς δεν μας έχει συνηθίσει σε μαζικές αλλαγές.

Όσον αφορά το ρόλο το Μαργκάσα αριστερά, είναι πολύ σημαντικός. Από εκεί είχε κάνει την ζημιά ο Γιαννιώτας στα δυο προηγούμενα αιώνια και ο Ρενάτο είναι σαφώς πιο αξιόπιστος αμυντικά από τον εξαιρετικό επιθετικά Χαφές.