Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: “Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά”

Μιλόγεβιτς: “Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά”

AG32-anorthosi-omonoia-vladan-milojevic (23)


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε πως μετά το πρώτο γκολ η ομάδα μας έλεγξε πλήρως τον αγώνα αφού ήδη είχε μεταφέρει το άγχος στον αντίπαλο.

Μιλόγεβιτς: Καλησπέρα σας. Ξέραμε πως το ματς θα είναι δύσκολο, η Ανόρθωση από τη μέρα που άλλαξε προπονητή έχει αλλάξει πολύ θετικά και αυτό είδαμε στα τελευταία της ματς. Ξέραμε πως θα ήταν δυνατή η Ανόρθωση, θα ασκούσε πίεση και το πρώτο ημίχρονο δεν προσαρμοστήκαμε όπως θέλαμε. Δεν μας βγήκαν αυτά που θέλαμε. Στο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, θέλαμε να κάνουμε πίεση και ξέραμε πως είμαστε σε βαθμολογική θέση που το άγχος και η πίεση θα μεταφερόταν στην Ανόρθωση. Θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε και το κάναμε με το καλύτερο τρόπο. Μετά το πρώτο γκολ ελέγξαμε πλήρως το ματς. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε το ματς, δεν έχουμε χρόνο να κλαίμε ή να χαιρόμαστε πολύ μετά τα ματς. Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά στη προπόνηση. Ευχαριστώ το κόσμο που μας στηρίζει. Έχουμε τώρα το ματς της Τετάρτης αλλά όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Βλέπουμε το επόμενο. Καλή συνέχεια στο κύριο Λάρκου και την Ανόρθωση.

https://youtu.be/Fvp5abPUwuI

Λάρκου: Καλησπέρα. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το συνάδελφο. Κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ καλό με εξαίρεση τα πρώτα 5 λεπτά και θεωρώ πως οι δυο καθοριστικές φάσεις του ματς ήταν η πολύ μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε χωρίς τερματοφύλακα και το πρώτο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ήταν εύκολο. Εκεί φάνηκε πόσο ψυχολογικά επιρρεπής είμαστε και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την αγωνιστική μας συμπεριφορά. Κανένα ματς δεν τελειώνει μόλις δεχτεί γκολ, αλλά φάνηκε πως οι παίκτες μου είναι επηρεασμένοι ψυχολογικά μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ. Ρισκάραμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο με ότι είχαμε, αλλά και πάλι δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Η ψυχολογία, οι αντοχές, δεν υπάρχουν στην πλειονότητα των παικτών. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.