Home TOP NEWS Μόνο μπροστά

Μόνο μπροστά

AG31-apollonas-omonoia-AB (28)


Η καλή εμφάνιση και η ανατροπή στο Τσίρειο, έφερε αισιοδοξία όσον αφορά την επίτευξη των στόχων της ομάδας (για τα υπόλοιπα, είναι μια διαφορετική συζήτηση). Καλές εμφανίσεις και σημαντικές όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε κι άλλες μες τη χρονιά. Κέρδισε για παράδειγμα με 3-1 την ΑΕΚ, έριξε 3άρα στην Ανόρθωση φτιάχνοντας τη φάση της χρονιάς. Το πρόβλημα φέτος ήταν ότι ποτέ δεν υπήρξε συνέπεια, τις μεγάλες νίκες συνήθως ακολουθούσαν στραβοπατήματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έφτιαξε ποτέ δυναμική.

Το πιο μεγάλο της στοίχημα στη φάση που βρισκόμαστε είναι να κάνει κι άλλα βήματα μπροστά. Κατακρίβιαν, μόνο βήματα μπροστά την παίρνει να κάνει. Πάρτε για παράδειγμα αυτή την αγωνιστική, αν χάσουμε από την Ανόρθωση και ο Απόλλωνας κερδίσει την ΑΕΚ, ξαφνικά είμαστε ξανά πέμπτοι. Μπορεί ο κάθε ένας να αντιληφθεί πόσο θα αλλάξει το κλίμα αν γίνει κάτι τέτοιο και μάλιστα λίγες μέρες πριν τον επαναληπτικό ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ για το κύπελλο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στόχο να βγει Ευρώπη και να κατακτήσει το κύπελλο. Από τη στιγμή που καμιά ομάδα δεν πείθει ιδιαίτερα, ειδικά όσον αφορά τη τρίτη θέση, θεωρούμε πως πρώτος της εχθρός στην προσπάθεια, θα είναι ενδεχόμενη ασυνέπεια παρόμοια με αυτή που επέδειξε στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Θα τονίσουμε λοιπόν άλλη μια φορά την ανάγκη για συγκέντρωση και τη προσήλωση στους στόχους. Βλέπουμε μπροστά.