Home TOP NEWS Να ανοίξει ξανά η συζήτηση

Να ανοίξει ξανά η συζήτηση

kaz-cup-omo-aek-anatoliki-kosmos (236)


Λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων (3 ντέρμπι και 2 ημιτελικοί κυπέλλου) η συζήτηση για τις εκλογές του Μαΐου ατόνησε. Όλοι ορθά προτίμησαν να στρέψουν τη προσοχή τους στα αποτελέσματα της ομάδας παρά σε οτιδήποτε άλλο. Με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι στον τελικό του κυπέλλου και μαθηματικά στην Ευρώπη, καλό είναι να ανοίξει ξανά η συζήτηση. Για να μην πάμε μέχρι το τέλος με μια κατάσταση αβέβαιη και τις κόντρες να είναι πάντα έτοιμες να ξεκινήσουν. Η άποψη μας είναι πως η ημερομηνία εκλογών πρέπει να οριστούν το συντομότερο δυνατό.

Είναι επίσης πως μόνο με διοίκηση κοινής αποδοχής μπορεί να προχωρήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ και να μην βάζει συνεχώς η ίδια εμπόδια στο δρόμο της. Θυμάστε πότε άρχισαν φέτος οι κόντρες; Αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τη Μπρόντμπι! Από τον Αύγουστο δηλαδή, είμαστε σε κάθε ήττα έτοιμοι να τα ρίξουμε όλα στον αέρα, πολύ απλά γιατί μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν έχει διάθεση να κάνει υπομονή για μια διοίκηση με την οποία υπήρχε προηγούμενο. Οι ανακοινώσεις στη κόντρα με τη ΘΥΡΑ 9, αλλά και τα απαγορευτικά έκαναν απλά τα πράγματα χειρότερα και ξενέρωσαν ακόμα και τους ουδέτερους. Όποιοι και αν εκλεγούν, πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πώς θα προσεγγίσουν ξανά το κόσμο.

Δεν θέλουμε να διαταράξουμε την ηρεμία της ομάδας ενόψει τελικού, την ίδια στιγμή θεωρούμε και αδιανόητο να μείνουμε να συζητάμε ως την τελευταία ώρα, ως την μέρα διεξαγωγής του τελικού. Ακόμα και μετά το τελικό να πάει η εκλογική, κάποιες εξελίξεις πρέπει να δρομολογηθούν πιο νωρίς. Μιας και το αναφέραμε να πούμε πως ακούμε αξιόλογο κόσμο να λέει “αν δημιουργηθεί μια κατάσταση σοβαρή, θέλω να εμπλακώ”. Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να έρθουν κοντά, κάποιος πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία…