Home TOP NEWS Να το πάρει συντηρητικά

Να το πάρει συντηρητικά

ag7-ermis-omonoia-a-Christofi (12)


Αντίστροφα μετράει ο Δημήτρης Χριστοφή για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήδη άρχισε να συμμετέχει σε κάποιες ασκήσεις και να τρέχει με την υπόλοιπη ομάδα.

«Ανεβάζει ρυθμούς, προσθέτει πράγματα καθημερινά και σε κάποια κομμάτια συμμετέχει για πολύ λίγο με την υπόλοιπη ομάδα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και αν όλα πάνε καλά, τότε ο Δημήτρης θα είναι στην αποστολή στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, που ακολουθεί το παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής με τον Απόλλωνα», δήλωσε για την κατάσταση του Τζίμη ο Ανδρέας Δημητρίου.

Όπως αποφασίστηκε, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα επανεξεταστεί η κατάσταση του. Κατά τη δική μας άποψη ο παίκτης πρέπει να συνεχίσει να το παίρνει συντηρητικά μέχρι το τέλος της σεζόν και δεν χρειάζεται να του βάλουμε πίεση ξανά. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Δημήτρης, ας μη ρισκάρουμε ξανά, πέρασε πολύ δύσκολα φέτος. Ας γίνει πλήρως καλά και να μπει φουλ στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Δημήτρης δεν αποκτήθηκε μόνο για ένα χρόνο, αλλά για να αποτελέσει μακροπρόθεσμα τον ηγέτη της ανάκαμψης, για αυτό ας δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα.