Home TOP NEWS Νιώθει άτρωτος και για αυτό φταίνε όλοι

Νιώθει άτρωτος και για αυτό φταίνε όλοι

koutsokoumnis-infantino


Όχι μόνο δεν παραιτείται ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, αλλά με το γνωστό του ύφος γεμάτο αλαζονεία πουλάει και πνεύμα. «Δεν παραιτούμαι, αφήστε να ασχοληθώ εγώ με την Κύπρο. Εσείς εδώ ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα που είναι σοβαρότερα». Αυτό φέρεται να απάντησε ο πρόεδρος της ΚΟΠ σε Ελλαδίτες δημοσιογράφους όταν οι τελευταίοι είχαν το…θράσος να τον ρωτήσουν αν θα παραιτηθεί. Ο κ. Κουτσοκούμνης νιώθει άτρωτος και το δείχνει.

Και πως να μην νιώθει άλλωστε; Όταν το όνομα του έχει γίνει συνώνυμο της προεδρίας της ΚΟΠ, όταν κάνει παιχνίδι με τα τηλεοπτικά χωρίς ουσιαστική κριτική, όταν έρχονται κάθε χρόνο κόκκινοι φάκελοι επί προεδρίας του και δεν συγκινείται κανείς, όταν την έβγαλε καθαρή χάρη ακόμα και μετά τις κασέτες με τους κουμούναρους, πώς να μην νιώθει άτρωτος; Αλλά κυρίως πώς να μην νιώθει άτρωτος όταν ΟΛΕΣ ομάδες διαμαρτύρονται και την κρίσιμη στιγμή, πάνε και τον ψηφίζουν; Κι δεν βγάζουμε την ουρά μας απέξω, αυτό ισχύει και για την ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν είχε τα κότσια να του πάει κόντρα και επέλεξε την αποχή.

Ο Κουτσοκούμνης είναι ένα θηρίο που όλοι όσοι απαρτίζουν το κυπριακό ποδόσφαιρο έθρεψαν και γιγάντωσαν. Πολιτικοί παράγοντες, ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, ΜΜΕ, πολιτεία, έχουν όλοι το δικό τους μερίδιο ευθύνης. Ξαφνικά και επειδή θίχτηκαν από μια βλακεία του θυμήθηκαν και όλα τα άλλα του. Ο γίγαντα όμως πλέον δεν πέφτει τόσο εύκολα.