Home TOP NEWS Πάρτε τους το σκαλπ!

Πάρτε τους το σκαλπ!

kaz-cup-omo-aek-omada (510)


Μετά την πρόκριση στο τελικό, το αιώνιο ντέρμπι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται σήμερα το Αποέλ (18:00, live omonoianews.com) και θέλει να πάρει την εκδίκηση της για τις δυο προηγούμενες ήττες σε αιώνια ντέρμπι. Παράλληλα, θέλει να κλειδώσει και την έξοδο της στην Ευρώπη, αφού με νίκη θα εδραιώσει για τα καλά τη βαθμολογική της απόσταση από την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα. Από τη στιγμή βέβαια που ο αντίπαλος μας σήμερα ονομάζεται Αποέλ, τα κίνητρα ξεφεύγουν από τα απόλυτα βαθμολογικά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πάει στο ντέρμπι με εξαιρετική ψυχολογία. Αντίθετα το Αποέλ αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα από τον Απόλλωνα, έδιωξε τον προπονητή του, έρχεται ξέροντας πως αν χάσει, το πρωτάθλημα είναι και πάλι υπό διεκδίκηση. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που έχει η ίδια δημιουργήσει και να το γιγαντώσει με μια αιώνια νίκη. Ξέρει πως μπορεί, ξέρει πως είναι καλύτερη, μένει να το αποδείξει.

Οι ποδοσφαιριστές μας το τελευταίο καιρό έχουν συγκεντρωθεί στο στόχο και βγάζουν εικόνα μιας ομάδας αποφασισμένης να πετύχει τους στόχους που έχει μπροστά της. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το αποδείξουν εκ νέου από μια νίκη πάνω στο Αποέλ. Περιμένουμε να δούμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ παθιασμένη να λυσσά το τρίποντο και να είναι διατεθειμένη να κάνει  τα πάντα για να το πετύχει! Πάρτε τους το σκαλπ!