Home TOP NEWS Πάθος, συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση

Πάθος, συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση

AG32-anorthosi-omonoia (89)


Μια μέρα πριν το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς (ελπίζουμε ως το επόμενο) όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, η πράσινη οικογένεια ανυπομονεί για το μεγάλο ραντεβού. Αναγνωρίζει ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα, πιστεύει όμως στις δυνάμεις της και θεωρεί πως από αυτήν θα εξαρτηθεί ποιος θα τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Αυτή η πίστη, αυτή η αυτοπεποίθηση είναι και το πρώτο βήμα προς την πρόκριση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μπει στο γήπεδο αποφασισμένη να ελέγξει το ρυθμό, να επιβληθεί αγωνιστικά και ψυχολογικά του αντιπάλου, να κάνει γενικώς κουμάντο στο παιχνίδι. Με περίσσιο πάθος, μπόλικη διάθεση και ψυχή, οι παίκτες μας οφείλουν να είναι πρώτοι στη μπάλα και αποφασιστικοί σε κάθε διεκδικίσιμη μπαλιά. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στα ντέρμπι και πρέπει να τις διαχειριστούμε όμως με σοβαρότητα.

Για τελευταίο, αφήσαμε άλλο ένα σημαντικό στοιχείο η έλλειψη του οποίου μας στοίχισε φέτος αρκετές φορές. Αναφερόμαστε φυσικά στη συγκέντρωση που πρέπει να έχουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τα λάθη απαγορεύονται, ειδικά από τη στιγμή που ένα γκολ της ΑΕΚ σημαίνει πως χρειαζόμαστε δύο. Απόλυτη συγκέντρωση λοιπόν, όσο πιο λίγα λάθη γίνεται, μπόλικο πάθος και τρεξίματα για να γείρουμε τη πλάστιγγα με το μέρος μας.