Home TOP NEWS Πρώτα από όλα για σας!

Πρώτα από όλα για σας!

kaz-cup-omo-aek-paiktes-omada (545)


ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ σήμερα και τα κίνητρα είναι παντού. Είναι το ιστορικό υπόβαθρο της αναμέτρησης, είναι ο κόσμος, είναι το γόητρο -ειδικά μετά τις 2 προηγούμενες ήττες-, είναι η βαθμολογία αφού με νίκη σήμερα σχεδόν κλειδώνει η Ευρώπη, είναι και η διόρθωση της ιστορίας αφού εδώ και ένα μήνα το Αποέλ μας πέρασε σε νίκες. Θεωρούμε πάντως πως οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να κερδίσουν πρώτα από όλα για τους ίδιους. Για τον εαυτό τους και μετά ο ένας για τον άλλο.

Φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος άλλης μιας σαιζόν. Κατά τη διάρκεια της και πάλι οι ποδοσφαιριστές μας αμφισβητήθηκαν, άλλαξαν προπονητή, γενικά είχαν και δύσκολες στιγμές. Τον τελευταίο μήνα, έχουν καταφέρει με τη συγκέντρωση, το πάθος, τη διάθεση και τα αποτελέσματα τους να αποκτήσουν ξανά αυτοπεποίθηση, να κερδίσουν το κόσμο, να πείσουν πως οι δυνατότητες τους είναι για περισσότερα από τη τρίτη θέση. Και έχουν την ευκαιρία σήμερα, να γιγαντώσουν τη δυναμική, να βάλουν τις βάσεις να τελειώσουν δυνατά τη χρονιά.

Αν είναι κάποιοι που αμφισβήτησαν πιο έντονα τους παίκτες μας, είναι οι οπαδοί του Αποέλ και τα προσκείμενα στον αιώνιο μέσα. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν σήμερα την ευκαιρία να τους βουλώσουν το στόμα και να τους δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα. Ας το κάνουν λοιπόν πρώτα για τους ίδιους και μετά για μας!