Home VIDEOS Συγκινημένος ο Σάββας: “Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες”

Συγκινημένος ο Σάββας: “Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες”

13078373_1065761470146712_2090924389_o


Στον Πάνο Ηρακλέους και σε όσους βρίσκονται δίπλα στην ομάδα μας, αφιέρωσε το νταμπλ ο Σάββας Σάββα που δάκρυσε από συγκίνηση μετά το τέλος του αγώνα.

«Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, τέλος καλό όλα καλά. Ευχαριστούμε αυτό τον υπέροχο κόσμο, δημιούργησαν μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. Η Σαλαμίνα ρίσκαρε, είναι άξιος αντίπαλος. Τα καταφέραμε, είμαστε νταμπλούχοι πρώτη φορά στην ιστορία μας, μπράβο στα παιδιά. Κατάφεραν να τα πετύχουν όλα. Τώρα θα ξεκουραστούμε, ήταν μία δύσκολη χρονιά. Αυτό που έγινε, χαρακτηρίζεται ως μικρό θαύμα, αν σκεφτεί κανείς πως ήταν η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος να κρατηθούμε στην κορυφή».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο:

«Το νταμπλ αυτό το χαρίζω σε αυτούς που μας ανέχονται καθημερινά, στις οικογένειες μας και στον κόσμο. Σίγουρα και στον Πάνο Ηρακλέους, που αν δεν υπήρχε ο Πάνος, δεν θα υπήρχε η ομάδα. Το λέω και το εννοώ. Θα προσπαθήσουμε να έρθει κοντά και αυτός, να αναλάβει κάποιο πόσο. Ευχαριστώ ξανά όλους, τον κόσμο, το ΔΣ, τους χορηγούς, τους συνεργάτες μου, αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες».