
Συνάντηση με το Νίκο Νταμπίζα αναμένεται να έχει αυτή τη βδομάδα ο Αντρέ Σκέμπρι και ο ατζέντης του. Θέμα της συνάντησης προφανώς η ανανέωση του συμβολαίου του Μαλτέζου επιθετικού. Την τελευταία εβδομάδα οι φήμες οργίαζαν και η αλήθεια είναι πως η ζημιά έγινε μέσω αυτών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όντως ο Σκέμπρι έχει καλύτερη πρόταση από άλλη ομάδα, αλλά δεν έχει συμφωνήσει ή υπογράψει πουθενά. Εξακολουθεί να δίνει προτεραιότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.
Κατά την άποψη μας το ζήτημα έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και καιρό, όμως εξακολουθεί να συντηρείται. Ο κόσμος σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει άλλον ένα ποδοσφαιριστή, ειδικά αν πάει προς τον αιώνιο. Η συνάντηση με το Νταμπίζα, αναμένεται να ρίξει φως στην όλη κατάσταση.









![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



