Home TOP NEWS Σκέμπρι: “Πρέπει να δώσουμε κάτι πίσω στο κόσμο”

Σκέμπρι: “Πρέπει να δώσουμε κάτι πίσω στο κόσμο”

ag31-apollon-omonoia-v (39)


Ευχαριστημένος που η ομάδα κατάφερε με δύο δικά του γκολ να ανατρέψει το σκορ και να πάρει μία σπουδαία νίκη, ήταν ο Αντρέ Σκέμπρι. Ο Μαλτέζος φιλοξενήθηκε στο postgame της PrimeTel και μίλησε για αρκετά θέματα.

Αρχικά ο Μαλτέζος, δήλωσε ότι: Ήταν δύσκολο το ματς, ξέραμε πως είναι καλός ο αντίπαλος ο Απόλλωνας. Στο τέλος του ματς αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε και σύστημα, το γυρίσαμε σε 4-4-2, μια αλλαγή που μας βοήθησε πολύ και φτάσαμε στην ανατροπή. Ξέραμε πως πρέπει τουλάχιστον να μην χάσουμε, όμως θέλαμε να κερδίσουμε. Είμαστε ψυχολογικά κουρασμένοι, ξεκινήσαμε πολύ γρήγορα, κάποιοι παίκτες δεν είχαμε καν διάλειμμα λόγω εθνικών. Αξίζαμε τη νίκη, θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά.

Για τα γκολ του, είπε: Τα δυο γκολ θα με βοηθήσουν, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Ειδικά στο κύπελλο που είναι ο μεγάλος μας στόχος. Πρέπει να δώσουμε κάτι πίσω στο κόσμο, τον κρατήσαμε μακριά από τους τίτλους και έχει δικαίωμα να είναι θυμωμένος, αλλά είναι πάντα εδώ.

Για τη θέση που αγωνίζεται: Νομίζω ότι πριν έρθει ο νέος κόουτς, του είπα πως δεν νιώθω άνετα σαν μοναδικός στράικερ. Μιλήσαμε δοκιμάσαμε κάποια πράγματα και παίζω εκεί. Νομίζω αποδίδω καλύτερα σαν δεύτερος στράικερ σε ένα 4-4-2. Μου αρέσει να έρχομαι από πίσω γιαυτό σε 4-2-3-1 μου αρέσει να παίζω 10ρι ή στα φτερά. Σήμερα ήμουν στο πάγκο που δεν αρέσει σε κανένα, αλλά έχουμε κι άλλους καλούς παίκτες. Ήρθα από το πάγκο και έκανα τη δουλειά μου.

Για το στόχο της ομάδας: Προτιμώ να κερδίσουμε το κύπελλο και να έρθουμε 5οι αλλά κάθε παιχνίδι πρέπει να το κερδίζουμε. Τώρα έχουμε Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος που δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να κερδίσουμε. Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και για το κύπελλο που είναι ο μεγάλος μας στόχος. Έχουμε πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά ξαναλέω, θέλω το κύπελλο.