Home TOP NEWS Τέλος στα τέσσερα χρόνια φαγούρας

Τέλος στα τέσσερα χρόνια φαγούρας

ag31-apollon-omonoia-v (33)


Τεράστιο «διπλό» πέτυχε το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Τσίρειο. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη στην τρέχουσα σεζόν επί ενός μεγάλου αντιπάλου.

 Του Κώστα Καλλή, “Ο Φιλελεύθερος”

Η εμφάνιση και ο πανηγυρισμός στο τέλος του αγώνα ήταν ενδεικτικά της αποφασιστικότητας των πρασίνων για νίκη σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με την προχθεσινή επιτυχία της, έβαλε τέλος στη φαγούρα τεσσάρων χρόνων και κάτι απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Η τελευταία φορά που το «τριφύλλι» πανηγύρισε επί των κυανόλευκων στο Τσίρειο ήταν στις 25 Φεβρουαρίου 2012, όταν πέρασε με το επιβλητικό 5-2. Στην έβδομη απόπειρα για νίκη έβαλε ένα τέλος. Προηγουμένως, στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων χωρίς νίκη, μετρούσε τέσσερις ήττες και δυο ισοπαλίες.

«Διπλό» με ανατροπή η ΟΜΟΝΟΙΑ πανηγύρισε για τελευταία φορά στην περσινή σεζόν, πριν από ένα χρόνο. Συγκεκριμένα, ήταν στις 22 Μαρτίου 2015 όταν έφυγε νικήτρια από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 3-1.

Η Ανόρθωση προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Γκονσάλβες και η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε με δυο γκολ του Γκαρθία και ένα του Ασίς. Οι πράσινοι θα επιδιώξουν «διπλό» στην έδρα της Ανόρθωσης και το προσεχές Σάββατο.