Home TOP NEWS Τι θα επιλέξει ο Μιλόγεβιτς;

Τι θα επιλέξει ο Μιλόγεβιτς;

carlitos-milojevic ag18-KAZA-OMONOIA-AYNAPA (222)


Σημαντικά περισσότερες επιλογές θα έχει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, σε σύγκριση πάντα με το ματς του πρωταθλήματος. Μαργκάσα, Χαφέζ και Οικονομίδης έχουν εκτίσει τη ποινή τους και υπολογίζονται κανονικά, τη στιγμή που δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η επάνοδος του Άντραζ Κιρμ. Το 4-2-3-1 πολύ δύσκολα θα αλλάξει, τα πρόσωπα όμως αναμένεται να είναι διαφορετικά. Οι αλλαγές μάλιστα αγγίζουν όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Ξεκινώντας από την άμυνα είναι δεδομένο πως ο Καρλίτος θα πάει ξανά δεξιά και ο Χαφέζ θα επιστρέψει στην εντεκάδα αντί του Κριστοβάο Ράμος. Αμυντικά χαφ, μπορούν να βρεθούν οποιοιδήποτε δύο από τους Φλορέσκου, Μαργκάσα, Οικονομίδη, Φυλακτού και Μπεμπέ. Οι δυο πρώτοι έχουν προβάδισμα, όμως σε τέτοια περίπτωση, μένει εκτός ο Μπεμπέ του οποίου η είσοδος στο ματς της Κυριακής είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει η ομάδα.

Τέλος ο Βίνσεντ Εζέ δύσκολα θα διατηρήσει τη θέση του στην εντεκάδα, το θέμα είναι ποιος από τους Κιρμ και Ράμος θα την πάρει. Αν ο Σλοβένος είναι στο 100% τότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα είναι στους πρώτους 11.