Home TOP NEWS Το 27ο και η παραμονή Μιλόγεβιτς

Το 27ο και η παραμονή Μιλόγεβιτς

kyp-semifinal1-aek-omonoia-Vladan-Milojevic (45)


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κοντεύει να 30αρήσει στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με το ερχόμενο ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση να είναι το 27ο παιχνίδι για τον ίδιο. Ο Σέρβος στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα πήγε σχετικά καλά, είχαν για ένα διάστημα ένα αήττητο σερί επτά αγώνων ενώ τώρα στα πλέι οφ έχουν μαζέψει 9 βαθμούς, έχοντας δύο ήττες με Αποέλ και ΑΕΚ και καμία ισοπαλία.

Της Άντριας Χήρα, Sigmalive Sports 

Ο Σέρβος τεχνικός κερδίζει έδαφος αγωνιστική με αγωνιστική με κορυφαίο ντέρμπι αυτό της περασμένης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, αυτή την σπουδαία ανατροπή. Ο Μιλόγεβιτς εβδομάδα με εβδομάδα βγαίνει κερδισμένος τόσο με τις επιλογές του όσο και με τη δουλειά που γίνεται στο Γέρι. Όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα. Αν θυμάστε με την έλευση του Βλάνταν στο νησί μας, ο ίδιος είχε δηλώσει στην κάμερα του Σίγμα ότι η συμφωνία του με τους “πράσινους” θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά βλέπουμε. Οπόταν τώρα θα είναι στα χέρια του τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα η παραμονή του στον πάγκο της ομάδας.

Το θετικό που βγάζει είναι ότι ο ίδιος πότε δεν έταξε μεγάλα πράγματα, δεν είπε μεγάλα λόγια, συνεχίζοντας σοβαρά και προσγειωμένα το έργο του. Βέβαια για την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και το πολυπόθητο εισιτήριο για την Ευρώπη, στόχοι που εύχονται όλοι να υλοποιηθούν.

Η επιλογή Βλάνταν τον περασμένο Νοέμβριο στην ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε μετά από μεθοδικές σκέψεις και μετά από διάφορές προτάσεις που είχαν οι “πράσινοι” στη short-list, κατέληξαν στον αναμορφωτή της Τσουκαρίτσκι, κάτι το οποίο εύχονται να κάνει και στην ΟΜΟΝΟΙΑ αν με το καλό παραμείνει και τη νέα σεζόν. Μπορούμε να πούμε ότι τα επιτεύγματα του με την με Τσουκαρίτσκι είναι οδηγός τόσο για τον Νταμπίζα που θα έχει τον τελευταίο λόγο όσο και για το ΔΣ, αυτό όμως που θα έχει σημασία μέχρι τέλους είναι μέχρι που θα φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ και αν θα καταφέρει το στόχο της.