Home TOP NEWS Το κύπελλο περνάει από το ΓΣΖ

Το κύπελλο περνάει από το ΓΣΖ

AG30-omonoia-aek-omada (91)


Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν η ομάδα μας έπρεπε να επιλέξει ένα παιχνίδι του φετινού μαραθωνίου να ορθώσει το ανάστημα της, είναι το σημερινό. Η ομάδα μας στις 19:00 πάει στο ΓΣΖ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (live omonoianews.com) στην πρώτη από δυο αναμετρήσεις που οδηγούν στο τελικό του κυπέλλου. Ξέρει πως για να τα καταφέρει, πρέπει σήμερα τουλάχιστον να πάρει σκορ που θα της δίνει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Ξέρει επίσης πως για να το πετύχει, δεν αρκούν εμφανίσεις σαν αυτή της Κυριακής όταν και έχασε από την ίδια ομάδα. Πρέπει να ανεβάσει σαφώς τα επίπεδα συγκέντρωσης, το πάθος και την αποτελεσματικότητα της ούτως ώστε να πετύχει ένα γκολ, να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ, να φέρει τη σειρά στα μέτρα της. Εδώ που είναι το κύπελλο, όλες οι ομάδες έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες να κατακτήσουν το τίτλο και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να γείρει την πλάστιγγα με το μέρος της προτάσσοντας στοιχεία που της έλειψαν τη Κυριακή.

Η χρονιά μόνο ιδανική δεν ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, προβλήματα, γενικώς μια πορεία που δεν είναι αντάξια του ονόματος της. Σήμερα μπορεί να θέσει τις βάσεις για να μπορέσει να ονειρευτεί πως θα κλείσει τη χρονιά με τίτλο. Ευχόμαστε να εμφανιστεί συνεπής στο ραντεβού της.