Home TOP NEWS Το παράπονο του Σέρινταν

Το παράπονο του Σέρινταν

kyp-semifinal1-aek-omonoia-sheridan (171)


Το μεγάλο παράπονο του εξέφρασε ο Κίλιαν Σέρινταν μιλώντας στην Ιρλανδική Sun. Ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρθηκε στη μη κλήση του στην Εθνική ομάδα, τονίζοντας πως θα ήθελε να έχει πάλι την ευκαιρία να αγωνιστεί με το εθνόσημο, όμως αναγνωρίζει πως οι πιθανότητες είναι λιγοστές. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με την Εθνική Ιρλανδίας ήταν το 2010, με τις συμμετοχές του να είναι τρεις, ενώ μετράει και 10 με την ομάδα Νέων.

Μεταξύ άλλων ο Σέρινταν δήλωσε: «όταν αγωνίζομαι καλά και σκοράρω μου έρχεται στο μυαλό η σκέψη πως μπορώ ή έπρεπε να είμαι εκεί (στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού). Όμως δεν είναι κάτι που μπορώ να πιέσω να γίνει. Δεν είναι όπως σε ένα σύλλογο όπου μπορείς να πας στον προπονητή και να τους πεις “Γιατί δεν παίζω;”. Θα πρέπει να περιμένεις να έρθει αυτή η τιμητική στιγμή όπως είναι η κλήση στην Εθνική. Ίσως αργεί λίγο».

Ακόμη, ο Sheriff πρόσθεσε: «Δεν έχω ιδέα, για να είμαι ειλικρινείς, τι πρέπει να κάνω. Μετά από την περσινή χρονιά που έπαιξα στην Ευρώπη και δεν κλήθηκα, δεν πιστεύω πως η φετινή μου παρουσία θα τους πείσει. Ίσως δεν είμαι το είδος του παίκτη που θέλουν. Μπορεί να μην έχει σημασία που αγωνίζομαι. Δεν είχα νέα από κανένα. Ούτε μου είπαν “πρέπει να κάνει αυτό ή πήγαινε εκεί”. Δεν έγινε καμία συζήτηση». 

Θυμίζουμε πως με την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ιρλανδός πέτυχε μέχρι στιγμής 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και το τελευταία διάστημα να βρίσκεται σε καλή φόρμα.