Home TOP NEWS Το πιο μεγάλο βήμα

Το πιο μεγάλο βήμα

AG32-anorthosi-omonoia (153)


Κόντρα στην Ανόρθωση, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την Ευρώπη. Εκείνο το παιχνίδι έχει ήδη μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η ομάδα μας ετοιμάζεται και το πιο αποφασιστικό βήμα για επιστροφή στους τίτλους. Πάνε τέσσερα χρόνια από τον τελευταίο, πάνε τέσσερα χρόνια και από τη τελευταία φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε στον τελικό του κυπέλλου. Ο ημιτελικός της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ.

Το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού, άφησε ανοικτούς λογαριασμούς. Από την μια η ΑΕΚ ξέρει πως αν σκοράρει ένα τέρμα, αναγκάζει την ΟΜΟΝΟΙΑ να ψάξει δύο. Από την άλλη η δική μας ομάδα μες το ΓΣΠ, με τον τεράστιο κόσμο της, δικαιούται να αισιοδοξεί πως θα πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση για το μεγάλο τελικό της 25ης Μαΐου. Η αναμέτρηση είναι προφανώς αμφίρροπη και θα την πάρει αυτός που το θέλει πιο πολύ. Εκεί ακριβώς θέλουμε να δείξουμε πόσα σημαίνει για μας ένας τίτλος.

Όλοι οι κόποι της χρονιάς, κάθε σταγόνα ιδρώτα που έχει χυθεί, οδηγούν στην ουσία σε αυτό το παιχνίδι. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κλείσει τη χρονιά με κάτι παραπάνω από μια απλή έξοδο στην Ευρώπη (στόχος που είναι πολύ χαμηλότερος από το μέγεθος μας) πρέπει να περάσει το εμπόδιο της ΑΕΚ. Αν είναι να δείξουμε σε κάποια φάση το μέγεθος μας, ήρθε η ώρα!