Home TOP NEWS Το πρώτο και μετά απογείωση!

Το πρώτο και μετά απογείωση!

ramos


Ο πανηγυρισμός του Κριστοβάο Ράμος στο δεύτερο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήταν ίσως ο πιο έξαλλος που είδαμε από ποδοσφαιριστή μας φέτος. Ο Πορτογάλος έδειξε να έχει τεράστια ανάγκη ένα σημαντικό γκολ και όταν ήρθε, απέβαλε ένα πολύ σημαντικό φορτίο από πάνω του. Είναι άλλωστε ένας παίκτης που αμφισβητήθηκε αρκετά, κάποιες φορές όχι άδικα, αλλά κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση του Μιλόγεβιτς που τον χρησιμοποιεί με μεγάλη συχνότητα.

Στον πανηγυρισμό του γκολ, ο Ράμος απογειώθηκε! Με απογείωση όμως έμοιαζε και η χθεσινή του εμφάνιση, που τολμούμε να πούμε πως ανεξάρτητα από το γκολ, ήταν πιθανότατα η κορυφαία του. Πολύ προσεκτικός στις μεταβιβάσεις του (τα αβίαστα λάθη ήταν που στο παρελθόν τον έβαλαν στο μάτι του κυκλώνα), ψύχραιμος στις τελικές πάσες του κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους, συγκεντρωμένος όταν έπρεπε να αμυνθεί. Το γκολ ήταν απλά το επιστέγασμα μιας πολύ καλής εμφάνισης.

Το στοίχημα για το Ράμος είναι ξεκάθαρο και αναφερόμαστε ασφαλώς στη σταθεροποίηση του σε ψηλά επίπεδα. Απομένουν τουλάχιστον 5 παιχνίδια -ελπίζουμε 6- ως το τέλος της χρονιάς και σε αυτά τα επίπεδα πρέπει να παίζει, σε όσα χρησιμοποιηθεί.